Zo haalt u meer rendement dan Frank Giustra

Op het gevaar af dat ik u ermee verveel, kom ik nog even terug op dit interview met Frank Giustra. Het punt is dat er voor de oplettende belegger veel stukken enorm waardevolle informatie in zit. Ik raadde u niet voor niets aan om het interview twee keer te bekijken.

In het interview vertelt hij dat hij het grootste deel van zijn geld heeft belegd in gold, select real estate and rare art. Van de drie zaken waar Giustra in belegt is alleen goud voor iedere burger bereikbaar. En naar mijn mening zeer verstandig om te bezitten. Zie deze aanbieders.

Want een gemiddelde belegger die geen miljardair is, kan niet zomaar even in select real estate of in rare art gaan beleggen. Natuurlijk kan je al je geld in goud gaan steken, maar het is per definitie oliedom om al je eieren in één mand te leggen. Hoe mooi die mand er ook uitziet.

Stijgende inflatie ook goed voor aandelen
Gelukkig vertelt Giustra dat een periode van stijgende inflatie ook positief is voor aandelenkoersen. Maar wel minder positief als voor goud. Alleen heeft hij daarmee buiten WoensdagTrader-Easy gerekend!

Een kenmerk van de inflatieperiode die vorige week donderdag aanbrak is forse koersstijgingen, gevolgd door stevige dalingen. Vier stappen tegelijk vooruit en vervolgens drie achteruit.

Standaard procedure
En dus moet je ervoor zorgen dat je maximaal profiteert zolang de beurstrend positief is. En dat je vervolgens je geld even veilig aan de zijlijn parkeert, zodra die stevige daling wordt ingezet. Precies wat we met WoensdagTrader-Easy doen. Is zelfs standaard procedure.

Goud beter dan aandelen?
Niet als je voor veiligheid kiest zodra de beurs een stevige daling inzet. Met WoensdagTrader-Easy als aandelenstrategie naast een goudpositie gaat u het volgens mij zelfs nog beter doen dan Frank Giustra! Klikt u hier voor een abonnement op deze unieke strategie.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: