Wreed beest

Afgelopen vrijdag beschreef ik de beurs al als een wreed beest. De afgelopen dagen hebben dat duidelijk aangetoond. Vooral met WoensdagTrader beleven we een zeer frustrerend jaar. Eerst hadden we enorm veel last van een steeds maar zijwaarts bewegende beurs. Al die tijd zaten we te wachten op een daling, het liefst gevolgd door een oversold signaal, zodat we daarna volop konden profiteren van het herstellende koersen.

De daling kwam. Het oversold signaal ook, maar zoals de vlag er nu bij hangt helaas veel te vroeg. Waardoor we nu te lijden hebben van de dalende beurs, in plaats van juist te profiteren.

Waarom een oversold signaal volgen?
Zo’n signaal komt gemiddeld één keer per jaar voor en levert veel vaker winst op dan verlies. Alleen is het wél heel frustrerend dat het nu juist in een toch al vervelend jaar veel te vroeg lijkt te zijn gekomen.

Als we het filosofisch bekijken, dan geldt dat er misschien teveel jaren zijn geweest van prachtige winsten en dat er een keer een jaar moest komen waarin werkelijk alles tegen zou zitten. Dit jaar dus.

Na regen komt zonneschijn
Een slecht jaar betekent echter nog steeds dat
WoensdagTrader een fantastische strategie is. Ik blijf de strategie dan ook voor altijd volgen. En juist na een slecht jaar is de kans op een fantastisch jaar het grootst. In die zin is het een ideaal moment om met een dergelijke strategie te starten.

Wel is het belangrijk om te weten hoe de strategie in elkaar steekt. Klikt u hier om het gratis rapport aan te vragen, waarin we u dat uitgebreid vertellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: