Hoe zorg ik dat ik mijn winsten niet kwijtspeel?

Dit weekend ontving ik een mail van een abonnee, die mooie winsen had met zijn abonnement op TopAandelen en met andere aandelen die hij in zijn portefeuille had. Alleen werd hij nu ongerust omdat hij afgelopen dagen in de pers in diverse artikelen leest dat er straks een moment gaat komen dat de beurs weer een enorme tik omlaag krijgt.

Lange termijn of korte termijn belegger?
Wat ik daarvan vond, was zijn vraag. Allereerst geldt natuurlijk: “zoveel specialisten, zoveel meningen”. Ik weet niet wat de beurs de komende maanden gaat doen, en de schrijver van zo’n artikel kan dat ook niet weten. En als je een échte lange termijn belegger bent, dan ga je je daar ook niet druk om maken.

Winst op tijd veilig stellen
Als je echter in een stijgende beurs winst wilt maken, en je wilt die winst veilig stellen zodra de beurstrend draait naar dalend, dan neem je maar beter een abonnement op WoensdagTrader-Easy. Ik schreef eerder al dat onze aandelen het bij een stijgende beurs gemiddeld fors beter doen dan de indices. Sinds 1 januari 2010 maar liefst 39% rendement terwijl de beurs met 20% steeg.

Niet raar opkijken
Als je dán op safe speelt zodra de beurstrend draait, dan moet je niet raar opkijken als je zelfs in een rampjaar als in 2008 nog een positief rendement kunt behalen. En als je op zo’n simpele manier gemiddeld 46% per jaar kunt behalen, waarom zou je dan nog moeilijk gaan doen? Meldt u daarom snel aan voor een abonnement op
WoensdagTrader-Easy.

Te soft voor u?
Is bovenstaand “te soft” voor u omdat u een aanvallend ingestelde belegger bent? Kijkt u dan even op
WoensdagTrader-Trend.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: