Met welke strategie het beste nu starten?

Deze vraag ontving ik vorige week van een lezer van deze nieuwsbrief. Meer specifiek was zijn vraag: met welke strategie heb ik de komende maanden de meeste kans op een positief rendement? Eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel simpel, want de beursindices zijn het afgelopen jaar enorm hard gestegen én het lijkt alsof er op de beurs geen vuiltje aan de lucht is.

Ook winst bij een dalende beurstrend
Twee indicaties die erop wijzen dat we de komende maanden wel eens tegen een forse correctie aan kunnen lopen. En als je tegen een forse correctie aanloopt, kan je uiteraard het beste een strategie volgen waarmee je ook in een dalende beurs winst kunt maken. Wat ons betreft moet je de blik altijd op de lange termijn gericht houden. Als er een correctie komt, moet je die als lange termijn belegger rustig kunnen uitzitten zonder nerveus te worden.

Kan beleggen nog idealer zijn?
Ik weet niet hoe het met u is, maar ík ben in ieder geval heel blij dat ik voor mijn rendement niet afhankelijk ben van stijgende koersen. Wilt u ook rendement maken in goede én in slechte beursjaren (en wie wil dat nu niet?), dan
is
WoensdagTrader-Trend iets voor u. Want deze unieke strategie heeft de afgelopen tien jaar ieder jaar een prachtig rendement behaald. Gewoon door rekening te houden met de beurstrend en door tijdig in te spelen op dalende koersen. Eén keer per week een paar simpele aandelenorders inleggen is alles wat erbij komt kijken. Kan beleggen nog idealer zijn? Wij denken in ieder geval van niet. Meldt u snel voor WoensdagTrader-Trend.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: