We gaan nog even rekenen

Afgelopen dinsdag gaf ik u in dit artikel een rekenvoorbeeld, waarmee ik u hoopte te overtuigen van hoe belangrijk het is om tijdig je aandelenportefeuille af te dekken als een forse beursdaling dreigt.

Voor de zekerheid geef ik u even de actuele stand van zaken mee:
ER DREIGT EEN FORSE BEURSDALING!!

Vandaag geef ik u even een rekenvoorbeeld over hoe u daarvan juist maximaal van kunt profiteren.

Maximaal profiteren van een forse beursdaling
Stel dat u met 20.000 euro WoensdagTrader-Trend volgt. We gaan er voor het gemak even vanuit dat u dan de eerste 10% beursdaling voor uw kiezen krijgt. De waarde van uw portefeuille daalt naar 18.000 euro.

Vervolgens gaat u echter op dalende koersen inspelen. Van de volgende 30% beursdaling profiteert u juist. U maakt evenveel winst als de beurs daalt. Ofwel 30%. De waarde van uw portefeuille stijgt naar 23.400 euro.

Terwijl de beurs fors is gedaald, en terwijl iedereen in zak en as zit, hebt u als WoensdagTrader-Trend abonnee juist een prachtige winst behaald!

En vervolgens begint de pret pas echt!
Vervolgens begint de beurs een herstel en stijgt terug naar het oude niveau. Dat betekent een 67% stijging vanaf de bodem. De waarde van uw portefeuille stijgt even hard als de beurs. Naar 39.078 euro.

Als gewone aandelenbelegger staat u na het herstel weer quitte. Hebt u echter WoensdagTrader-Trend gevolgd, dan staat u op bijna 100% winst. Terwijl de beurs per saldo niets heeft gedaan.

Wat we hierboven niet hebben meegerekend
Dat is ten eerste dat de door WoensdagTrader geselecteerde aandelen gemiddeld fors beter presteren dan de beurs. Maar ten tweede dat we dit vooral zien tijdens een forse beursdaling én tijdens het herstel na een forse beursdaling.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met WoensdagTrader-Trend zelfs nog een stuk harder gaan profiteren van de komende forse beursdaling. Profiteert u mee?
Meldt u dan hier aan voor een abonnement.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: