Wat een superstart!

Ik schreef vorige maand al dat ik voor 2012 het allermeeste verwacht van onze WoensdagTrader strategie.

Na een frustrerend 2011 schreef ik in dit artikel al dat het karakter van de beurs onmogelijk jarenlang hetzelfde kan blijven. Dat is in het verleden nooit zo geweest en dat zal in de toekomst ook nooit zo zijn. Gewoon omdat de emoties van mensen nooit jarenlang hetzelfde blijven.

Een mens blijft niet jarenlang paniekerig zoals in 2011, jarenlang optimistisch zoals in 2003, of jarenlang pessismistisch zoals in 2008. En hoe de beurs beweegt, wordt nog altijd bepaald door mensen en de bij mensen horende emoties.

In januari twee keer zo goed als de beurs
Het jaar is in ieder geval zeer goed gestart! WoensdagTrader presteerde in januari dubbel zo goed als de beurs, terwijl
MaandagTrader het zelfs nóg beter deed. Daar komt dan nog eens bij dat ook februari zéér goed is gestart. WoensdagTrader verdiende in de eerste twee februaridagen ongeveer 3% en MaandagTrader zelfs een slordige 5%. De eerste klappen van 2012 zijn dus uitgedeeld!

Mijn persoonlijke voorkeur
Die blijft uitgaan naar de
WoensdagTrader-Trend variant. Want hoewel ik positief ben over de beurs in 2012, gaat de beurs ongetwijfeld ergens in de lente of zomer een forse tik op de neus krijgen. Met WoensdagTrader-Trend gaan we ook bij een dalende beurs fors verdienen.

Op koers voor 100%+ rendement in 2012
Ik schreef vorige maand al dat 2012 volgens mij een topjaar gaat worden. Met misschien wel meer dan 100% rendement, zoals we eerder al in 2008 en 2009 zagen. We liggen op koers!
Klikt u hier om ook van deze eenvoudig te volgen strategie te profiteren.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: