Wat een prachtige week

De beurzen vrezen dat Spaanse en Griekse burgers zodanig veel geld van hun bankrekeningen afhalen, dat er geen redden meer aan is. Ik kan die Spanjaarden en Grieken in ieder geval geen ongelijk geven. Spaanse banken staan er nu al ongelofelijk belabberd voor. En dan te bedenken dat Spaanse huizenprijzen nog ongeveer 30% daling voor de boeg hebben!

Omdat voor de komende weken de kans op slecht economisch nieuws naar mijn gevoel fors groter is dan de kans op goed nieuws, zie ik aan de horizon nog geen enkele reden opdoemen die mij optimistisch maakt.

Behalve als je nu inspeelt op dalende koersen!
Dan is er uiteraard ALLE reden om vrolijk te worden. WoensdagTrader-Trend abonnees beleven een fantastische week. Iedere dag winst! En dat terwijl de Amerikaanse beursdaling tot nu toe eigenlijk slechts beperkt is. De S&P-500 staat op 1304 terwijl ik verwacht dat Bernanke pas in de stress schiet (en dus geld gaat printen) als die index richting 1100 zakt.

Er is daarom nog een stuk daling te gaan. Wilt u bij een dalende beurs profiteren van dalende koersen? Meldt u zich hier dan snel aan voor een abonnement!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: