Wat als er een forse beursdaling komt?

In december schreef ik u al dat ik optimistisch was over 2012. Dat komt door het massale geld printen. Ik ben nog steeds optimistisch, al verwacht ik ergens in het voorjaar wel een tijdelijke serieuze daling.

Als u een lange termijn belegger bent, dan kan het verstandig zijn om in dat geval uw portefeuille te beschermen zodra de beurstrend draait van stijgend naar dalend. Klikt u hier voor meer info daarover.

Zelf ben ik een lange termijn belegger, maar ben ik met een deel van mijn geld ook een korte termijn belegger. Mijn favoriete strategie is dan ook WoensdagTrader-Trend. Eén keer per week wat aandelen kopen en verkopen. Nu volop profiteren van de stijgende beurs, maar straks óók volop profiteren van een dalende beurs.

Kans op forse beursdaling stijgt vanaf 2013
Voor 2012 verwacht ik dat we gaan profiteren van een tijdelijke serieuze daling. En van het daarop volgende herstel. Maar na 2012 stijgt de kans op een enorme daling. Op taferelen zoals in 2008. In een dergelijke situatie is het fantastisch als je forse winst maakt, terwijl het kommer en kwel is op de beurzen.

WoensdagTrader-Trend is dan ook een unieke strategie, geschikt voor korte termijn beleggers met een lange termijn visie. Een strategie die een fantastisch rendement oplevert, áls je maar de discipline kunt opbrengen om de strategie jarenlang trouw te volgen.

Bent u een aanvallende ingestelde belegger?
Hebt u de discipline om een strategie jaren achtereen te volgen? Wilt u geen slachtoffer worden van een volgende beurscrash, maar wilt u er juist van profiteren? Dan is deze unieke strategie juist voor ú ideaal.
Meldt u zich hier aan voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: