Wat als die daling er (nog) niet komt?

Ik heb u al uitgebreid verteld over de zeer grote kans dat de beurs nu een forse tik omlaag gaat krijgen.

Maar het is ook mogelijk dat de beurs de feiten eerst nog een tijdje wenst te negeren. Want de beurs is nu eenmaal een wreed beest.

Zo ging het in 2007 en 2008
Het is daarom interessant eens te kijken naar het koersverloop van de S&P-500 in de aanloop naar de kredietcrisis van 2008.

Voor beleggers die zich toen in de huizenmarkt (en alles wat daarbij hoorde) verdiepten was het zelfs in 2006 al duidelijk dat het een keer mis moest gaan.

In 2007 werd het ook voor de Fed duidelijk dat er grote problemen waren op de Amerikaanse huizenmarkt. Toch steeg de beurs in oktober 2007 doodleuk naar een nieuw hoogtepunt.

Beleggers negeerden de feiten
In maart 2008 moest zakenbank Bear Stearns van de ondergang worden gered. Toen was het écht duidelijk dat er enorme problemen waren. Toch steeg de beurs in de maanden nadien met 15%.

Beleggers negeerden de onontkoombare feiten tot het allerlaatste moment.

Ideale strategie
Ook nu is het daarom goed mogelijk dat beleggers gewoon weer optimistisch worden en de feiten negeren.

Dat de beurs dus eerst weer een stijging inzet, en pas later de onvermijdelijke forse daling.

Juist daarom is een strategie als MaandagTrader-Trend zo ideaal. Want zolang de beurstrend stijgend blijft, blijft u gewoon op stijgende koersen inspelen.

U belegt met de beurstrend mee
Pas als de beurstrend draait van stijgend naar dalend, gooien we het roer om. U belegt dus met de beurstrend mee, zonder dat u een mening over de beurs hoeft te hebben.

Vorig jaar maar liefst 130% rendement. Als deze beursdaling nu doorzet, gaan we ook dit jaar voor meer dan 100% rendement.

Zet de beurs onverhoopt toch haar stijging voort, dan blijven we gewoon van stijgende koersen profiteren. En profiteren we later dit jaar van een forse daling.

Alleen dit weekend nog!
Deze week hebben we onze superwinstgevende MaandagTrader strategie voor een zéér korte periode opengesteld voor inschrijvingen.

Dit weekend sluiten we echter de inschrijving.

Eén keer per week een paar koop- en verkooporders plaatsen. Volop profiteren van stijgende én dalende beurzen. Zo simpel is het!

Wilt u van deze prachtkans gebruik maken?
Klikt u dan hier om u snel aan te melden!

 

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: