Voorlopig nog even niet!

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid wat er allemaal mis is met de beurs. Zwaar overgewaardeerd, ongekende kalmte, en héél veel beleggers die onverantwoorde dingen doen.

Dat zal leiden tot een enorme beursdaling. De enige vraag is: wanneer?

Welnu, deze week is duidelijk gebleken dat beleggers zichzelf weer massaal wijs hebben gemaakt dat de beurs nog een stuk verder omhoog kan.

Beleggers blijven voorlopig optimistisch
Onderstaande grafiek van de S&P-500 index laat dat goed zien.

Beleggers zijn en blijven gewoon optimistisch.

Je kunt het daar mee eens zijn, je kunt het ermee oneens zijn, of je kunt het (zoals ik) totaal belachelijk vinden. Doet er allemaal niet toe. De beurs wil voorlopig nog even omhoog.

Die forse beursdaling komt er voorlopig nog even niet. Maar hoe langer de beurs nu blijft stijgen, hoe harder straks de klap van de beursdaling zal zijn.

Wordt u slachtoffer. Of winnaar?
Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen slachtoffer wordt van de komende forse beursdaling. Maar het is uiteraard nog veel leuker om er fors van te profiteren.

De huidige situatie geeft precies aan waarom WoensdagTrader-Trend juist nu een ideale strategie is.

Beleg vanaf nu automatisch met de beurstrend mee
Zolang de beurs blijft stijgen, blijft u met WoensdagTrader-Trend op stijgende koersen inspelen. Maar zodra de beurs straks die forse daling voor de kiezen krijgt, ga je pas écht veel winst maken!

Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen. That’s it.

Als grote winnaar uit de komende forse beursdaling?
Meldt u dan hier aan voor deze superstrategie!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: