Vindt u het ook zo gezellig op de beurs?

Vindt u het de laatste tijd ook zo gezellig op de beurs? Dan kunnen we elkaar een hand geven. Wij vinden het ook razend gezellig. Al bijna twee maanden is de beurs aan het stijgen, zonder ook maar één enkel teken van zwakte te tonen. Ook onze WoensdagTrader-Trend abonnees beleven een relaxte periode, waarin de winst gemakkelijk binnen stroomt. Nu al 18% in 2012. Terwijl de beurs met 8% is gestegen.

Hoort u bij de 90% of bij die andere 10%?
Als u het mij vraagt, dan moet ik zeggen dat ik het sentiment even niet helemaal vertrouw. Het is mij allemaal te kalm en dat op een moment dat er zóveel problemen onder de oppervlakte liggen te smeulen. De vraag die ik u daarom wil stellen is: Wat als de beurs straks een forse daling voor de kiezen krijgt? Hebt u al een plan klaarliggen om daarmee om te gaan? Want als u dat niet hebt, dan hoort u bij die 90% van de beleggers die maar wat aanrommelen en na een forse beursdaling niet weten wat te doen. De kans dat de beurs straks weer een opdonder krijgt, is gewoon aanwezig.

Winst in stijgende én in dalende beurs
En daar moet je als belegger vóóraf rekening mee houden. Als u een aanvallend ingestelde belegger bent, dan is dat een ideale kans om straks én op tijd uit te stappen én gelijk van dalende koersen te profiteren. Bent u het type belegger die in een stijgende maar óók in een dalende beurs winst wil maken? Dan is
WoensdagTrader-Trend een beleggingsstrategie die op uw lijf geschreven is.

Vraagt u hier vooral het gratis rapport op, waarin we u precies vertellen hoe deze unieke strategie in elkaar steekt en hoe het kan dat we hiermee gemiddeld 60% per jaar realiseren. Leest u het vooral kritisch door en ga de strategie alleen volgen als u zich kunt vinden in de in het rapport beschreven manier van werken.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: