Vervijfvoudig uw geld in vijf jaar tijd

Met WoensdagTrader-Easy vervijfvoudigt u uw geld in slechts vijf jaar. Een krasse uitspraak, maar het is niet anders. Want de afgelopen elf jaar was het gemiddelde jaarrendement 40% terwijl de beurs in die periode nauwelijks iets heeft gedaan.

En dat terwijl WoensdagTrader-Easy een eenvoudige strategie is, waarbij we gewoon in aandelen beleggen. En het is écht heel simpel. Door onze unieke selectiecriteria selecteren we aandelen die gemiddeld fors beter presteren dan de beursindices. En we selecteren die aandelen alléén als de beurstrend stijgend is óf als de beurs al te hard is gedaald.

Dit jaar al 15%
Zodra de beurstrend draait naar dalend nemen we geen risico en gaan we cash. Dit jaar verkochten we onze aandelen begin mei en bleven twee maanden veilig langs de zijlijn. Achteraf bleek het niet echt nodig te zijn, maar als de beurs een écht forse daling voor de kiezen had gekregen, dan hadden we daar totaal geen last van gehad.

En zo behaalde WoensdagTrader-Easy in 2012 zonder enig risico van betekenis te nemen tot nu toe al een rendement van 15%. En als de beurs straks wél een keer een enorme opdonder krijgt, dan gaat u dat als WoensdagTrader-Easy abonnee met een glimlach vanaf de zijlijn bekijken, want u zult uw aandelen tijdig hebt verkocht.

Hoe vaak is het ú al gelukt…
…om uw geld in vijf jaar tijd te vervijfvoudigen?
Ik vermoed dat dit u nog nooit is gelukt.
Is het daar dan juist nu niet de hoogste tijd voor?
Meldt u snel aan voor WoensdagTrader-Easy

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: