Zo versla je de beurs jaar na jaar

Door vele vragen over deze superstrategie hebben we gemeend om hieronder toch wat uitleg te gevan over de logica erachter, want dat helpt u ook om een goed oordeel te vormen (voor uitgebreide uitleg kunt u op de StockTradingNieuws website een gratis rapport opvragen in de rubriek “achter de schermen”).

We selecteren altijd aandelen waarvan de winstverwachting fors naar boven is bijgesteld. Het zal geen nieuws voor u zijn dat een opwaartse bijstelling van de winstverwachting zeer positief nieuws is voor een aandeel. De meeste aandelen stijgen in de eerste weken nadat de winstverwachting naar boven is bijgesteld. Dat maakt het automatisch een goed idee om dat soort aandelen de weken na zo’n opwaartse bijstelling in bezit te hebben.

Ieder koopsignaal is controleerbaar
Voor ieder aandeel dat we selecteren kunt u als abonnee helemaal zelf controleren of de winstverwachting inderdaad naar boven is bijgesteld. Half februari hadden we bijvoorbeeld een koopsignaal voor het welbekende United Airlines (UAUA). Het bleek dat analisten daar een heel slechte job hadden gedaan in het uitbrengen van hun winstverwachting, want ze waren veel te negatief en sinds februari is de winstverwachting keer op keer fors bijgesteld. Iets wat u als abonnee trouwens bij ieder aandeel in portefeuille gemakkelijk zelf kunt controleren op de bekende websites (
zie hier de info over UAUA op MSN Moneycentral). U ziet daar dat voor 2010 drie maanden geleden zelfs nog een verlies werd verwacht, dat dit continue opwaarts is bijgesteld naar de huidige verwachting van $1,89 per aandeel nu. En dat is natuurlijk goed voor de koers! 

Zelfs in het slechtst denkbare beursjaar een hoog rendement
Omdat u bij
WoensdagTrader ieder koopsignaal zelf kunt controleren, weet u 100% zeker dat u altijd belegt in aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan de markt een maand nog verwachtte. En als u dat consequent doet en ieder aandeel op tijd weer verkoopt, dan verslaat u de beurs jaar na jaar met dubbele cijfers.

En als je daarnaast ook ingrijpt zodra de beurs als geheel een daling inzet, dan maak je zelfs in het slechtst mogelijke beursjaar een prachtig rendement.
Ga snel naar
www.woensdagtrader.com en beleg vanaf vandaag ook op deze superwinstgevende manier.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: