Vermogensadvies?

Deze week ontving ik twee mails van lezers die advies vroegen over hoe ze het beste hun geld konden beleggen. De ene lezer had een erfenis ontvangen, en de andere was een ontevreden ‘private banking’ klant van een Nederlandse grootbank.

Punt is echter dat wij geen persoonlijk beleggingsadvies of vermogensadvies kunnen en mogen geven. Wij zijn slechts een uitgever van informatie. We kunnen en willen ook geen oordeel geven over hoe een grootbank iemand’s portefeuille heeft ingericht.

Houd zélf het roer in handen
Het is ontzettend belangrijk om als belegger zélf het roer in handen te houden, nooit blind iemand ander’s tips te volgen en vooral nooit je geld uit handen te geven. En dus alleen ergens in te beleggen als je er voor de volle 100% achter staat. Als je dus begrijpt hoe een beleggingsstrategie in elkaar steekt. Zélf nadenken dus.

Daarom bieden we op StockTradingNieuws in de rubriek “achter de schermen” gratis rapporten aan, zodat u bij iedere strategie precies weet hoe wij te werk gaan. En zodat u dat als abonnee vervolgens desgewenst ook kunt controleren. Ik raad u aan om over dit onderwerp dit artikel te lezen. Het is van bijna twee jaar geleden, maar het zou gisteren geschreven kunnen zijn.

Gemakkelijke conclusies
Voor wat betreft de twee lezers waar ik hierboven over schrijf, geldt verder dat ze uit onze nieuwsbrief en uit bijvoorbeeld het gratis rapport “Wees voorbereid en heb een plan!” zeer gemakkelijk hun conclusies kunnen trekken. Want we vertellen daarin precies waarin wij de komende jaren wel zullen beleggen én waarin juist niet. En daarbij vertellen we ook het hoe en waarom.
Klikt u hier als u het nog niet hebt gelezen.

De lezer wiens portefeuille door de grootbank wordt beheerd, kan (als hij het met onze analyse eens is) direct drie acties ondernemen zonder dat het hem een cent aan abonnementsgeld kost. Sterker nog, hij kan zelf fors besparen omdat de kosten van zijn vermogensbeheerder fors zullen dalen…

Als ik een beginnend belegger was…
…dan zou ik persoonlijk absoluut gebruik maken van
WoensdagTrader-Easy. Want dat is een supergemakkelijk te volgen strategie waarmee je meer rendement behaalt door juist minder risico te nemen. Zie ook dit artikel dat ik hierover in januari schreef.

Het is zo supergemakkelijk te volgen omdat u alleen in aandelen belegt, en omdat het niet meer is dan één keer per week wat aandelen te verkopen en er vervolgens wat nieuwe voor in de plaats te kopen.

En daarnaast is het ideaal omdat u uw geld even een tijdje veilig aan de zijlijn zet zodra de beurstrend draait van stijgend naar dalend. Zo hebt u geen last van een forse beursdaling. En juist dát is een belangrijke stap naar een goed rendement.
Klikt u hier voor meer info over deze unieke strategie

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: