Wilt u uw vermogen écht serieus laten groeien?

U zult het deze week ongetwijfeld wel een paar keer ergens in de media hebben gehoord. Dat Bernanke $600 miljard aan geld gaat ‘bijdrukken’, en dat dit tot bubbels op de aandelenmarkten zal leiden. Het leuke van een bubbel is vooral het eerste deel. Het ontstaan ervan. Want dan stijgen de koersen fors en het is heerlijk om daarvan te profiteren. Alleen geldt helaas voor de meeste beleggers dat ze het hele avontuur van zo’n bubbel meemaken, dus ook de forse daling nadat de bubbel uiteen is gespat. En juist dat laatste kunt u op een heel gemakkelijke manier voorkomen!

Voorkom dat je slachtoffer wordt van een forse beursdaling
Met WoensdagTrader-Easy beleggen we continue in aandelen waarvan de kans groot is dat de professionals ze de komende weken gaan aan- of bijkopen. Dat geeft op zichzelf al een gemiddeld rendement dat véél hoger is dan de beursindices. Maar daarnaast doen we nog iets heel eenvoudigs. We beleggen in die aandelen alléén zolang de beurstrend stijgend is. Zodra de trend straks draait -en dat gáát een keer gebeuren- nemen onze abonnees winst en blijven ze veilig aan de zijlijn tot het sein weer daar is om in te stappen. Eenvoudig en doeltreffend, want je maakt alleen het gezellige eerste deel van een bubbel mee.

Gemiddeld jaarrendement 45%
Dit jaar was niet bepaald ideaal door veel zijwaartse beweging, maar tot eind oktober wél 15% tegenover de beurs 8%. Gemiddeld over de afgelopen 10 jaar een jaarlijks rendement van 45%. Gewoon door op een simpele manier te vermijden dat je een daling zoals in 2008 voor je kiezen krijgt. Wilt u écht serieus uw vermogen laten groeien? Dan hoeft u niets anders te doen dan een paar jaren achtereen WoensdagTrader-Easy te volgen. Eén keer per week handelen en de rest van de week hélemaal niets doen. Zo simpel kan beleggen zijn.
Meldt u hier aan voor deze unieke strategie.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: