Vaste regels zijn héérlijk in deze onzekere beurs!

Wat hadden we een perfecte timing vorige week! Op het meest ideale punt verkochten we met WoensdagTrader-Trend onze aandelen en gingen we vervolgens inspelen op dalende koersen. Door short posities in te nemen op aandelen van bedrijven die véél slechter presteren dan een maand geleden nog werd aangenomen. Short posities dus. Aandelen verkopen zonder dat je ze in bezit hebt, met de bedoeling om ze enkele weken later tegen lagere koersen terug te kopen. Ik weet niet hoe ú zich voelt met deze beurs, maar ik kan u verzekeren dat onze WoensdagTrader-Trend abonnees zich nu héél goed voelen! Twee fantastische weken
Niet alleen omdat de afgelopen twee weken werkelijk fantastisch waren. Ook niet alleen omdat we fors profiteren als de beurs de komende weken nog een forse tik omlaag gaat krijgen, maar daarnaast de zekerheid dat we tijdig weer ingrijpen als de beurs onverwacht toch weer de stijgende lijn zou kiezen. Dit omdat we met vaste regels werken, waar we nooit van afwijken. En juist dát is cruciaal!

Je NOOIT gek laten maken door emoties
En is dat niet waar het om gaat met beleggen? Dat je geen continue onzekerheid voelt, maar dat je kunt handelen via vaste, goed doordachte regels? Dat je niet alleen bij een stijgende beurs, maar juist ook bij een dalende beurs een prachtig rendement kunt behalen?  Voor een zodanig perfecte timing als vorige week heb je uiteraard geluk nodig.
Ik ben er echter heilig van overtuigd dat je dat geluk alleen afdwingt als je via vaste regels werkt en je NOOIT gek laat maken door emoties.

Leeft u nu tussen hoop en vrees?
Dan hebt u behoefte aan beleggen met vaste regels. WoensdagTrader-Trend is een unieke strategie waarbij je de beurstrend niet negeert, maar juist met de beurstrend meebelegt. Waarbij je in een dalende beurstrend profiteert van dalende koersen.
Waarbij je werkt met eenvoudige te volgen, vaste regels.
Meldt u hier snel aan voor een abonnement

Wilt u eerst weten hoe WoensdagTrader-Trend precies werkt?

Het is uiteraard altijd verstandig om dat eerst even kritisch te bekijken.
Vraagt u  hier even ons gratis rapport aan
, waarin we u dat allemaal precies vertellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: