Trump-verwachting kan nu de prullenbak in

U hebt de afgelopen dagen ongetwijfeld alle heisa rond Trumps capriolen meegekregen.

Na het eergisteren uitgebroken schandaal rond het ontslag van FBI-directeur Comey lijkt het erop dat beleggers het nu eindelijk beginnen te begrijpen.

Van Trump’s economische plannen gaat voorlopig niet veel terecht komen.

De S&P-500 verloor gisteren bijna 2%. De Nasdaq zelfs 2,5%. Lang geleden dat we dit soort negatieve uitslagen zagen.

Op de koersgrafiek hierboven zien we hoe de beurs sinds november 2016 steeg als gevolg van de positieve verwachtingen rond Trump’s plannen voor de economie (belastingverlaging, infrastructuur, deregulering).

Nu die positieve Trump-verwachtingen voorlopig (of zelfs definitief) de prullenbak in kunnen, kan de beurs ook gelijk terug omlaag.

Kettingreactie ligt op de loer
Door de onverantwoorde manier waarop de afgelopen tijd is belegd, mag je een kettingreactie niet uitsluiten. Want als de beurs nog een paar van dit soort tikken krijgt, komen margin-beleggers massaal in grote problemen.

Al die beleggers zullen worden gedwongen om hun aandelen te verkopen omdat ze met teveel geleend geld hebben belegd. Met als gevolg een tsunami van verkooporders die een enorme beursdaling veroorzaakt.

Zo profiteer je maximaal van forse beursdaling
Zoals ik u dinsdag al vertelde, kunt u daar met onze MaandagTrader-Trend strategie ongekend hard van profiteren.

Vorig jaar maar liefst 130% rendement. Als deze beursdaling nu doorzet, gaan we ook dit jaar voor meer dan 100% rendement.

Alleen deze week nog!
Deze week hebben we onze superwinstgevende MaandagTrader strategie voor een zéér korte periode opengesteld voor inschrijvingen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan de inschrijving zelfs ieder moment sluiten.

Eén keer per week een paar koop- en verkooporders plaatsen. Volop profiteren van stijgende én dalende beurzen. Zo simpel is het!

Wilt u van deze prachtkans gebruik maken?
Klikt u dan hier om u snel aan te melden!

 

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: