Op tijd risico mijden loont!

Op WoensdagTrader bepalen we op een iets andere manier of de middellange beurstrend stijgend of dalend is. Hierboven gebruiken we de Dow-theory. Deze methode laat echter ruimte voor interpretatie en dat kunnen we bij WoensdagTrader niet gebruiken. Daarom hebben we een manier bedacht waarbij onze persoonlijke emotie of mening geen enkele invloed heeft.

Voor wat betreft WoensdagTrader hebben we deze week vastgesteld dat de middellange beurstrend dalend is. WoensdagTrader-Trend abonnees spelen nu in op dalende koersen. WoensdagTrader-Easy abonnees hebben gewoon alle aandelen verkocht en zijn even aan de zijlijn gegaan. Dat dit een zeer gunstig effect kan hebben op het rendement bleek in de eerste maanden van dit jaar. WTR-Easy abonnees leden geen verlies, stapten eind februari in en maakten vanaf toen winst. Per eind juni was het rendement daarom bijna 40%.

Op tijd risico mijden loont
WoensdagTrader-Easy is daarmee een strategie die duidelijk bewijst dat je wel degelijk een hoog rendement kunt behalen als je belegt met een juist zo laag mogelijk risico. De kunst is dan ook om niet altijd risico te mijden, maar om dat alleen te doen als het nodig is.

Voor veel beleggers een uitkomst
90% van de particuliere beleggers lijdt op termijn verlies met beleggen. Deels omdat ze zonder structuur beleggen en deels omdat ze gewoon teveel risico nemen. WoensdagTrader-Easy is mét structuur beleggen, op tijd risico mijden en vooral véél winst maken zodra de situatie gunstig is. En dat allemaal door één keer per week een klein half uurtje te besteden aan het inleggen van een paar aan- en verkooporders.
Ook iets voor u?
Klikt u dan hier om u aan te melden voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: