Marc Faber verwacht grote koersbewegingen

Deze week las ik het maandelijkse Gloom, Doom & Report van Marc Faber en ik vond het leuk om te lezen dat hij voor wat betreft de beurs zowat hetzelfde verwacht als wat ik in diverse artikelen al heb geschreven.

Marc Faber schrijft: “given that short-term interest rates are negative in real terms and likely remain negative for a long time, and given that the yield on the ten-year Treasury note is just 2%, I find it difficult to be overly bearish about equities”

Hij vat het hier precies samen. Als je geen aandelen wilt bezitten, waar moet je dan in ’s hemelsnaam met je geld naar toe als je geen verlies wilt lijden? Tegelijk geldt dat de markten nerveus zullen blijven, waardoor de beurzen de komende jaren ook volgens Marc Faber fors zullen bewegen.

Stijgingen tot 75% en dalingen tot 45%
Hij refereert in zijn rapport aan de jaren ’70 en geeft daarbij ter illustratie ook koersgrafiek van de Dow-Jones uit die periode. Op die koersgrafiek zien we stijgingen van 50% en zelfs 75%. Afgewisseld met dalingen van 35% en 45%.

Al eerder schreef ik in dit artikel dat wij de komende jaren precies datzelfde scenario verwachten. Forse bewegingen omhoog én forse bewegingen omlaag. En dát is het ideale scenario voor WoensdagTrader-Trend!

Gaat slecht jaar toch goed eindigen?
Hoewel we met WoensdagTrader een slecht jaar beleven, hebben we in oktober al een stuk goedgemaakt. Zoals ik vorige week al schreef, kan dit jaar ondanks alle pech toch nog positief eindigen.

Maar belangrijker is de lange termijn.
Die ziet er ideaal uit voor vooral WoensdagTrader-Trend. Bent u een aanvallend ingestelde belegger en wilt u profiteren van de forse stijgingen én van de forse dalingen die we de komende jaren kunnen verwachten? Dan is het nu het ideale moment!
Meldt u zich hier aan voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: