Ook zo’n hekel aan forse koersfluctuaties?

Vorige week ontving ik een mail een lezer die vroeg of je met WoensdagTrader-Easy nu echt met laag risico belegde. Dit omdat de man op een leeftijd was dat hij niet meer het risico wilde lopen om nog een keer tegen een forse beursdaling aan te lopen en zijn portefeuille met 40%-50% te zien slinken. Hij wilde wel een goed rendement, maar het liefste met zo weinig fluctuatie als mogelijk is.

17 weken aan de zijlijn
Hoewel ik al jaren weet dat je met
WoensdagTrader-Easy een relatief laag risico loopt, heb ik mij nooit serieus afgevraagd hoe het rendement wekelijks fluctueert. Om de goede man een goed onderbouwd antwoord te geven, moest ik nu uiteraard wel even serieus naar de cijfers kijken. Ik zag dat we in 2010 nooit meer dan 8% opeenvolgend verlies leden, dat we in totaal drie keer onze gehele portefeuille verkochten, waardoor we in totaal 17 weken ons geld veilig aan de zijlijn hielden.

De beurs had dubbel zoveel last
De maximale beursdaling was 17%. De beurs had dus dubbel zoveel last had van fluctuaties. En had de beurs ergens in 2010 een écht serieuze daling ingezet, dan zou u daar als WoensdagTrader-Easy abonnee geen last van hebben gehad. Door simpelweg op tijd ons geld aan de kant te halen én door onze unieke selectiemethode alleen bij een stijgende beurstrend toe te passen, behaalden we maar liefst 32% rendement.

Voor resultaatgerichte beleggers
Ook 2010 bewees dat het supereenvoudig te volgen WoensdagTrader-Easy de ideale strategie is voor de resultaatgerichte belegger die laag risico wil combineren met hoog rendement. Hebt u ook zo’n hekel aan forse koersfluctuaties? 
Klikt u dan hier om nu WoensdagTrader-Easy abonnee te worden.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: