Kijk ook even naar dit praktijkvoorbeeld

Ik vertelde u er dinsdag al over in dit artikel.

Vooral als voor het gemiddelde beursgenoteerde aandeel de winstverwachting neerwaarts wordt bijgesteld, is het belangrijk om in aandelen te beleggen van bedrijven waar het juist wél goed mee gaat.

Met WoensdagTrader-Easy beleg je consequent in aandelen waarvan analisten de winstverwachting (fors) opwaarts hebben bijgesteld.

26% koerswinst. Op een dikke week tijd.
Aandelen van bedrijven waarmee het goed gaat. Waarmee het zelfs (veel) beter gaat dan analisten tot nu toe dachten. Die positieve aandacht in de financiële media trekken.

Dinsdag vertelde ik u al over AAOI. Daarop hebben onze abonnees woensdag hun winst genomen.

Hieronder een nog straffer praktijkvoorbeeld.

Slechts een dikke week geleden kregen we een koopsignaal voor Broadwind Energy (BWEN), nadat analisten de winstverwachting voor 2017 hadden verhoogd van $0,15 naar $0,26 per aandeel.

Inmiddels noteert het aandeel maar liefst 26% hoger.

Koers kan veel verder omhoog
De kans is groot dat we dit aandeel nog twee tot drie weken in portefeuille gaan hebben. Uiteraard bestaat dan altijd het risico dat we deze winst deels weer moeten inleveren.

Maar berichten zoals deze hieronder, vergroten de kans dat de koers alleen maar verder stijgt.

Aandelen van bedrijven die beter dan verwacht presteren
Als WoensdagTrader-Easy abonnee beleg je altijd in aandelen van bedrijven die véél beter presteren dan het beursgemiddelde. Waardoor je veel vaker dan gemiddeld koerswinsten behaalt zoals met AAOI en BWEN.

Dit doet u zolang de beurstrend stijgend is. Want als de beurs gaat dalen, speelt u automatisch op veilig. Zodat u geen slachtoffer kunt worden van forse beursdalingen.

Niet nadenken. Gewoon signalen volgen.
Omdat je met WoensdagTrader-Easy tijdens een stijgende beurstrend alléén belegt in aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan gemiddeld, behaal je ook een fors hoger rendement.

En het mooiste is, je hoeft niet na te denken. Eén keer per week signalen opvolgen.

73% in 2016. Terwijl de beurs met 10% steeg.
Ongekend hoog voor een defensieve beleggingsstrategie!
Meldt u hier aan voor deze superstrategie!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: