Kijk even naar deze praktijkvoorbeelden!

Beleggen zonder dat je hoeft na te denken. Zonder dat je een mening hoeft te hebben. En daarbij automatisch rekening houden met de beurstrend. Dat is het grote voordeel van WoensdagTrader.

Met WoensdagTrader-Trend behaalden we dit jaar al meer dan 70% winst. En dat terwijl we begin dit jaar én net na de Brexit zelfs dikke pech hadden!

Op dit moment is de beurstrend dalend. En spelen we met WoensdagTrader-Trend in op dalende koersen.

Op de koersgrafiek hieronder ziet u een praktijkvoorbeeld van hoe onze abonnees nu profiteren van dalende koersen.

25% winst. Op ruim twee weken tijd.
Op 19 oktober zagen we voor Sonus Networks (SONS) een short signaal, nadat analisten de winstverwachting voor 2016 en 2017 fors neerwaarts hadden bijgesteld.

En prompt knalde de koers van SONS de afgelopen twee weken omlaag van $7,43 naar $5,59. Dát zijn nog eens vette winsten!

Maar SONS is geen toevalstreffer. Hieronder geef ik u nog een voorbeeld.

23% winst. Op ruim twee weken tijd.
Op 19 oktober zagen we ook voor Etsy Inc. (ETSY) een short signaal, nadat analisten de toch al negatieve winstverwachting voor 2016 neerwaarts hadden bijgesteld.

En prompt knalde de koers van ETSY de afgelopen twee weken omlaag van $14,40 naar $11,09. Alwéér een vette winst!

Dit soort snelle, forse winsten behaal je dus met WoensdagTrader!

Alleen geschikt voor serieuze beleggers
WoensdagTrader is alleen geschikt voor serieuze beleggers die op de lange termijn een prachtig jaarlijks rendement willen maken. Dus voor korte termijn beleggers die een lange termijn visie hebben.

Kiest u tijdens een beursdaling liever voor zekerheid, dan is WoensdagTrader-Easy (rendement 49% in 2016) voor u het meest geschikt.

Wilt u tijdens een beursdaling juist koerswinsten zoals hierboven behalen, kies dan voor WoensdagTrader-Trend (rendement 71% in 2016).

35 keer zoveel winst als de beurs
71% rendement in 2016. En dat terwijl de S&P-500 index op dit moment slechts 2% hoger staat dan eind 2015. Dat is 35 keer zoveel winst als de beursindex!
Meldt u hier aan voor WoensdagTrader-Trend!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: