Kans op tijdelijke beursdaling groeit

Zowel de korte als de middellange beurstrend kunnen we op dit moment als stijgend beschouwen, maar het is allemaal maar nipt. Het technische plaatje ziet er nu een stuk zwakker uit dan de afgelopen weken.

Gisteren had Spanje een succesvolle uitgifte van 10-jarige staatsobligaties. Spanje leende €1,4 miljard en betaalde daarvoor 5,74% rente. Een maand geleden werd dit soort nieuws door de beurzen onthaald met een koersstijging.

Nu reageerden de beurzen absoluut niet positief en inmiddels is de 10-jarige Spaanse rente al weer tot boven 6% gestegen. Een negatieve reactie op wat voor de beurs normaal positief nieuws is. Een indicatie dat een tijdelijke daling op handen is…

Voor aandelenbeleggers vind ik het daarom belangrijk om een strategie achter de hand te hebben, waarmee je bij een dalende beurstrend de portefeuille af kunt dekken. Wij bieden u die mogelijkheid middels ons “Super Optie Rapport”, waarin we u een kant-en-klare strategie geven voor een vriendenprijs. Klikt u hier om het snel te bestellen.

Mijn favoriete beleggingsstrategie is echter WoensdagTrader-Trend. Want daarmee voorkom ik niet alleen dat ik last heb van een forse beursdaling, maar profiteer ik er juist volop van! Een eenvoudig te volgen strategie waarbij we alléén in aandelen beleggen! Klikt u hier om van deze unieke strategie te profiteren.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: