Instructies volgen en vooral NIET nadenken!

Een opvallende vraag die ik van een lezer van onze nieuwsbrief ontving. Hij wilde vooral niet moeten nadenken en was bezorgd dat als hij een abonnement op WoensdagTrader zou nemen, hij dan ook zelf allerlei dingen moest gaan bepalen of zelf naar koersgrafieken zou moeten kijken.

Vaste, controleerbare criteria
De bedoeling van een trading strategie als
WoendagTrader is dat u zelf absoluut niet over dat soort zaken hoeft na te denken. Het is een strategie waarbij vaste, controleerbare criteria gelden voor koopsignalen en voor verkoopsignalen. Waarbij u alleen op Woensdag handelt en waarbij u de rest van de week niet meer naar uw portefeuille hoeft om te kijken.

Focus altijd op lange termijn!
Het is bijvoorbeeld ook absoluut niet zo dat wij op woensdag een beetje intelligent gaan zitten doen en subjectief gaan beslissen welke aandelen we gaan kopen en welke verkopen. Of dat we afhankelijk van ons humeur of afhankelijk van of we die ochtend thuis ruzie hebben gehad, goede of juist minder goede keuzes maken.

Met WoensdagTrader-Trend behaalden we in 2009 en 2010 een fantastisch rendement. Maar dat hebben we dus absoluut niet behaald omdat we toen zo geniaal waren! 2011 is tot nu toe geen goed jaar, maar dat is absoluut niet omdat we dit jaar domme dingen deden.

Het is simpelweg een kwestie van handelen volgens deze vaste criteria, je richten op de lange termijn en beseffen dat er goede en slechte perioden zijn. Dus een kwestie van zonder nadenken de signalen volgen.

Wij denken op woensdag vooral NIET na
Bij het maken van de wekelijkse update houden we strak vast aan de door onszelf ontwikkelde criteria. Daarom hoeven wij op woensdag zelf ook nauwelijks meer na te denken. Het denkwerk is al gedaan. Het enige denkwerk dat wij nu nog doen is dat we ieder half jaar onze criteria even tegen het licht houden en onderzoeken of en waar we de strategie nog een tikje kunnen verbeteren.

Het allerbeste recept
U moet om de strategie te volgen ook vooral niet nadenken. Gewoon de instructies in de wekelijkse update uitvoeren en dat blijven doen. Dat is niet alleen supergemakkelijk, maar ook het allerbeste recept voor een prachtig jaarlijks rendement.

WoensdagTrader is dan ook: instructies volgen en vooral NIET nadenken! Heerlijk toch?
Kijkt u op
www.woensdagtrader.com en bepaal voor uzelf welke WoensdagTrader strategie het beste bij u past.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: