Maar hoe was dat dan in de jaren vóór 2010?

Deze vraag ontvingen we vorige week van een lezer nadat hij in deze nieuwsbrief dit artikel had gelezen. Daarin vertelden we u hoe weinig last we vorig jaar hadden van beurssentiment, terwijl we met WoensdagTrader-Easy toch 32% rendement hadden.

De maximale beursdaling was afgelopen jaar 17% terwijl ons opeenvolgende verlies nooit meer dan 8% is geweest. Dat is prachtig, maar het is uiteraard wel een feit dat 2010 per saldo een rustig beursjaar was. De vraag van deze lezer is daarom zeer begrijpelijk. Welnu, als ik terugkijk naar de afgelopen tien jaar, dan is er nooit een periode geweest waarin WoensdagTrader-Easy meer dan 10% opeenvolgend verlies leed.

Een maandje billen knijpen
Behalve tijdens de beurscrisis van 2008. Toen kregen we half oktober een zogeheten “oversold signaal” en stapten we te vroeg terug in de markt. We verloren 21% in extreme omstandigheden. Maar dat was altijd nog veel beter dan de 43% opdonder die de beurs in het najaar van 2008 kreeg. Bovendien werd dat 21% verlies binnen een maand goedgemaakt en werd 2008 afgesloten met 11% winst. Het was dus niet meer dan “een maandje billen knijpen”. En zeg nu zelf: 11% winst in een superslecht beursjaar is toch uniek?

Gemak, laag risico, hoog rendement
WoensdagTrader-Easy is niet voor niets met afstand de beste strategie voor resultaatgerichte beleggers die gemak, laag risico én een hoog rendement willen. Ideaal voor de roerige jaren die ons te wachten staan.
Klikt u hier om vanaf nu ook op deze unieke manier te beleggen.

Toch liever eerst even goed bekijken hoe deze unieke strategie in elkaar steekt? Klikt u dan hier om ons gratis rapport op te vragen, waarin we u precies vertellen hoe we te werk gaan en waarom het rendement zo hoog is.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: