Het ideale scenario om in slaap te worden gesust

Hebt u dit jaar ook al met enige regelmaat die voorspellingen voorbij zien komen? Dat de beurs een enorme daling voor zijn kiezen gaat krijgen? Dat zelfs de bodems van maart 2009 zullen worden getest, of dat de beurs daar zelfs finaal doorheen gaat zakken? Van al die voorspellingen is tot nu toe niets uitgekomen. Misschien hebt u daarom inmiddels de neiging om dit soort voorspellingen niet langer serieus te nemen.

Als dat zo is, dan wil ik u toch even waarschuwen. Er hoeft ergens in de wereld maar één financiele brand uit te breken, en er kan zomaar een verkoopgolf ontstaan die aandelenkoersen fors doet dalen. In augustus 2008 leek er ook nog niet zoveel aan de hand, en enkele weken later was het prijs.

Voorspellen is onmogelijk
Ons principe is dat we onmogelijk kunnen weten óf het gebeurt en wannéér het gebeurt, maar dat we er wel klaar voor zijn áls het gebeurt. De beurs heeft dit jaar maandenlang zijwaarts bewogen en is daarna gaan stijgen. Een ideaal scenario om beleggers in slaap te sussen.

Precies hetzelfde gebeurde in juli en augustus 2008. De beurs bewoog twee maanden lang zijwaarts en deed per saldo weinig, waarna in september de even plotselinge als enorme tik omlaag volgde. Misschien wordt komende week een aanzet gegeven tot een forse beursdaling, misschien volgende maand, misschien zet de beurs zelfs eerst een forse stijging in. Wat er ook gebeurt, wij zijn er klaar voor.

Word wakker voordat het straks te laat is
Als die voorspelde forse daling er onverwachts toch komt, dan kunt u maar beter tijdig reageren. Met
WoensdagTrader-Trend doet u dat én profiteert u enorm als de beurs fors daalt. Want als je op alles voorbereid bent, dan liggen er óók bij een forse beursdaling prachtige winsten te rapen. Bent u door de huidige vriendelijke beurs toch een beetje in slaap gesust? Dan is het tijd om wakker te worden voordat het te laat is. Meldt u zich daarom aan voor een abonnement op WoensdagTrader-Trend.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: