Het is de hoogste tijd

Op mijn Twitter-account kon u vorige week een link vinden naar een analyse van Credit Suisse’s Andrew Garthwaite. Hij publiceerde acht grafieken, die stuk voor stuk suggereren dat de kans op een forse beursdaling aan het stijgen is.

De grafieken zijn misschien een beetje te gedetailleerd of iets te technisch voor de gemiddelde belegger. Maar kort gezegd komt het erop neer dat de beurs te optimistisch en veel te kalm is. Teveel professionals zitten long, te weinig short, terwijl insiders juist aan het verkopen zijn.

Alsof er geen vuiltje aan de lucht is
En daarbij geldt uiteraard dat de beurs zich per saldo al sinds maart 2009 totaal anders heeft gedragen dan de reële economie. De beurs gedraagt zich al bijna vier jaar alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Dat zal, hoe je het ook draait of keert, een keer moeten gaan veranderen.

Wannéér gaan ze gelijk krijgen?
Of Credit Suisse binnenkort gelijk krijgt, moeten we afwachten. Ik weet wel absoluut zeker dát ze gelijk gaan krijgen. Is het niet morgen, dan is het overmorgen. De vraag is niet óf ze gelijk krijgen. De vraag is wannéér dat zal gebeuren.

Zodra dat gebeurt, gaan we met WoensdagTrader-Trend feest hebben. Gaan we weer tijden beleven zoals in de periode 2008-2009 toen we meer dan 100% per jaar haalden.

Na twee kwakkeljaren is het de hoogste tijd dat de beurs weer écht gaat bewegen. Omhoog én omlaag. Wilt u tijdens een forse beursdaling én tijdens een beursstijging winst maken? Meldt u zich dan hier aan voor deze unieke strategie.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: