Het gaat vier jaar lang feest zijn!

Vorige week vertelde ik u al dat 2017 het jaar zal worden waarin centrale bankiers definitief hun grip op de financiële markten verliezen. Bevolking én politici verliezen in rap tempo het vertrouwen in centrale bankiers.

Beurzen zullen harder bewegen omdat politici (Trump voorop) nu de agenda bepalen. Te beginnen met de beursdaling die Trump liever vandaag dan morgen ziet. Zie dit artikel.

2017, 2018, 2019 én 2020 gaan superjaren worden
Ik vertelde u al dat 2017 volgens ons absoluut een superjaar gaat worden voor onze WoensdagTrader-Trend strategie.

Maar hoe langer ik kijk naar Trump, hoe meer ik besef dat we met hem vier jaar lang enorm veel beweging gaan krijgen. Dit is voor WoensdagTrader de meest perfecte situatie die je maar kunt bedenken!

2016 was al een fantastisch jaar. Met maar liefst 97% rendement. Maar 2017, 2018, 2019 én 2020 kunnen voor WoensdagTrader-Trend een paar absolute topjaren worden.

Met de beurstrend mee beleggen
Zolang de beurstrend stijgend is, speelt u met deze eenvoudig te volgen strategie in op stijgende koersen. Van aandelen wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld.

Maar zodra de beurstrend draait naar dalend, gaan we precies het omgekeerde doen. Dan spelen we juist in op dalende koersen.

Enorme winsten in stijgende én in dalende beurs
Daardoor maak je als WoensdagTrader-Trend abonnee enorme winsten bij een stijgende beurs én bij een dalende beurs.

Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen op. That’s it.

Wij gaan voor méér dan 100 procent in 2017. Doet u mee?
Meldt u dan snel aan voor deze superstrategie!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: