Het gaat om de écht grote dalingen!

Een belangrijke zelf-destructieve eigenschap van beleggers is dat ze de neiging hebben om te denken dat de toekomst er ongeveer hetzelfde zal uitzien als het recente verleden.

Sinds maart 2009 is de beurs per saldo fors gestegen en het laatste anderhalf jaar heeft de beurs per saldo niet zoveel gedaan. Was het zelfs vaak ronduit saai.

Ik vertelde u afgelopen vrijdag al in dit artikel dat we met WoensdagTrader-Easy begin mei het signaal kregen om onze aandelen te verkopen en ons geld even veilig aan de zijlijn te houden.

Wat maakt het uit?
Toen we twee maanden later het signaal kregen om opnieuw in te stappen, bleek achteraf dat we onnodig voor veiligheid hadden gekozen. En dat is sinds maart 2009 al vaker gebeurd. Maar wat maakt het uit, wetende dat we de afgelopen vier jaar gemiddeld 27% per jaar verdienden?

Dalingen van 50% en 58%
Van maart 2000 tot oktober 2002 daalde de beurs met 50%. Van oktober 2007 tot maart 2009 zelfs met 58%.

Stelt u zich eens de volgende vraag: Hoe zou u er nu financieel voor staan als u geen enkele last zou hebben gehad van deze twee forse beursdalingen?

In de huidige beurs vermijden we met WoensdagTrader-Easy soms een klein verlies door tijdig uit te stappen. En soms missen we wat winst als we achteraf gezien onnodig voor veiligheid hebben gekozen. Allemaal lood om oud ijzer.

Want het ALLERBELANGRIJKSTE is dat je geen slachtoffer wordt van de écht grote beursdalingen. Zoals die in 2000-2002 en die in 2008. Mocht u misschien denken dat een dergelijke beursdaling in de toekomst niet meer voor zal komen, dan wens ik u veel geluk toe.

Winst bij positieve beurs, veiligheid bij grote beursdaling
Als u echter realistisch bent, dan weet je dat je winst moet maken bij een positief beursklimaat. En dat je daarnaast moet voorkomen dat je slachtoffer wordt van een écht forse beursdaling. Dat is precies waarom WoensdagTrader-Easy zo’n succesvolle strategie is.

Wilt u bij de volgende grote beursdaling slachtoffer zijn? Of wilt u glimlachend aan de zijlijn zitten? Klikt u hier om deze unieke, slimme strategie vanaf nu te gaan volgen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: