Gegijzeld door politici en centrale bankiers

De invloed van politici en centrale bankiers op de dagelijkse bewegingen op de beurs begint zo langzamerhand stuitend te worden. Vorige week feeststemming omdat centrale banken garandeerden dat ze zoveel geld printen als nodig is om het (terminaal zieke) systeem overeind te houden. Gisteren dan weer pessimisme omdat ECB president Draghi blijkbaar niet de ‘juiste dingen’ zei. En vandaag is het de uitkomst (en de interpretatie daarvan) van de zoveelste eurotop die het humeur bepaalt.

Tijdelijke psychische stoornis
De beurzen dansten het hele jaar al op de noten van politici en centrale bankiers en alle logica als het gaat om trendbewegingen is zoek. Voor een trading strategie als
WoensdagTrader valt er in een dergelijke situatie geen eer te behalen. Dat de beurs zo sterk reageert op een stel bureaucraten is als een psychische stoornis die een tijdje lang kan duren, maar die ook weer over gaat.

Het moment nadert dan ook dat de beurzen niet meer zullen reageren op uitspraken en maatregelen van politici. En zodra die situatie zich voordoet, is er juist geen betere strategie dan WoensdagTrader-Trend. Want bij forse dalingen en stijgingen zoals in 2008/09 ga je dan meer dan 100% rendement per jaar behalen.

Vervijfvoudig uw geld in vijf jaar tijd
We gaan dit jaar voor het eerst een jaarverlies lijden met WoensdagTrader. Het moest een keer gebeuren. Gelukkig weten we precies waarom. En als je een beleggingsstrategie volgt, dan moet je ook de perioden van terugslag erbij nemen. Want het gaat om de lange termijn. Over de afgelopen vijf jaar behaalde WoensdagTrader-Trend maar liefst 525% rendement.

We gaan er minimaal nog vijf jaar bij doen en als ik in december 2016 weer kan melden dat we 525% in vijf jaar tijd hadden, dan mag van mij héél graag één van die komende jaren net zo vervelend zijn als dit jaar. Bent u een korte termijn belegger die zich op de lange termijn richt? Dan is WoensdagTrader-Trend absoluut ideaal voor u. Klikt u hier voor meer info.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: