Er zijn ook uitzonderingen!

In dit artikel vertelde ik u dat het massale ETF-beleggen ertoe leidt dat het de afgelopen jaren zowat ondoenbaar was om met een op logica gebaseerde beleggingsstrategie de beurs te verslaan.

Maar er zijn ook uitzonderingen!

Wij zijn enorm blij én trots dat we met onze GoedNieuwsBeleggen-strategie de beurs ieder jaar fors verslaan. Dit jaar zelfs zeer fors.

En wat te denken van MaandagTrader-Trend? Vorig jaar maar liefst 130% rendement!

Als die beursdaling er straks komt
Dit jaar presteert MaandagTrader tot nu toe 1,5 keer zo goed als de beurs. Gezien de hierboven beschreven moeilijke omstandigheden ook al zéér knap!

Zodra de beurs straks haar onvermijdelijke forse daling inzet, zal het rendement van MaandagTrader-Trend pas écht omhoog knallen.

Want met MaandagTrader-Trend belegt u met de beurstrend mee. Zolang de beurs blijft stijgen, belegt u in aandelen waarvan analisten hun winstverwachting fors opwaarts bijstellen.

Aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan tot nu toe werd verwacht.

De allerbeste beleggingsstrategie
Maar zodra de beurstrend draait naar dalend, doen we precies het omgekeerde. Dan profiteert u volop van fors dalende koersen.

Juist in deze omstandigheden is MaandagTrader-Trend daarom de allerbeste strategie die je je als belegger kunt wensen.

Want die (zeer) forse beursdaling gaat er absoluut komen.

Goed nieuws!
Ik heb vandaag goed nieuws voor u! Want we hebben op dit moment enkele plaatsen vrij.

We hebben onze superwinstgevende MaandagTrader strategie daarom voor een zéér korte periode opengesteld voor inschrijvingen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan de inschrijving zelfs ieder moment sluiten.

Deze unieke strategie is bestemd voor een selecte groep van maximaal 100 serieuze beleggers. Korte termijn beleggers die een lange termijn visie hebben.

Inschrijving is daarom slechts enkele keren per jaar voor korte tijd open.

Eén keer per week een paar koop- en verkooporders plaatsen. Volop profiteren van stijgende én dalende beurzen. Zo simpel is het!

Wilt u van deze prachtkans gebruik maken?
Klikt u dan hier om u snel aan te melden!

 

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: