Een zéér gunstige start van 2013…

In de eerste maand van 2013 direct 9% rendement. Dat is een lekkere start. Met WoensdagTrader hebben we daarmee perfect geprofiteerd van de stijgende beurstrend. De beurs steeg met 5,5% en dus hebben we met deze unieke strategie fors beter gepresteerd dan de beurs.

De reden daarvoor is dat we alleen beleggen in aandelen van bedrijven waarvan de winstverwachting juist fors opwaarts is bijgesteld. Aandelen dus van bedrijven die beter presteren dan tot nu toe werd verwacht en die dus positief in het nieuws zijn.

De tweede reden om blij te zijn
Ik ben uiteraard heel blij met deze start van 2013. Maar naast de 9% die we in januari realiseerden, is er nóg een belangrijke reden om blij te zijn. En dat is het simpele feit dat de beurs de afgelopen tijd behoorlijk is gestegen.

Want hoe hoger de beurs stijgt, hoe forser de daarop volgende daling zal zijn. En juist als je ook tijdens zo’n forse daling winst kunt maken, dan ga je een enorm rendement maken.

Wordt 2013 een 100%+ jaar?
Het lijkt er daarom sterk op dat we met WoensdagTrader-Trend op een fantastisch jaar afstevenen. Waarin we profiteren van stijgende koersen, maar óók van een stevige beursdaling.

De kans dat 2013 een jaar met meer dan 100% rendement gaat worden, is volgens mij levensgroot. Gemiddeld gebeurt het eens in de vier jaar. En de laatste keer was 2009.

Positief over de beurs, maar…
Begrijp me niet verkeerd. Ik ben voor de komende jaren absoluut positief over de beurs. Want er wordt teveel geld geprint. Maar we gaan wél forse tijdelijke dalingen krijgen. En dat is een absoluut ideaal scenario als u WoensdagTrader-Trend volgt.  
Meldt u zich hier aan voor deze unieke strategie
.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: