Één simpel principe maakt het grote verschil

Afgelopen dinsdag kon u in deze nieuwsbrief al dit artikel lezen over hoe belangrijk het is om de écht lange termijn trends goed te herkennen en kon u door ons gratis rapport aan te vragen precies zien wat wij de komende jaren wél en juist niet gaan doen.

Het zal u misschien hebben verbaasd hoe enorm lang een bear markt kan aanhouden en hoeveel reëel verlies (dus na inflatie) je in een bear markt kunt lijden. Het is voor iemand die alleen in Dow Jones aandelen belegt misschien leuk dat die index weer terug is op het niveau van 10 jaar geleden, maar zijn geld heeft door inflatie intussen wel 50% aan waarde verloren. Iemand die tien jaar geleden in de AEX belegde, kijkt zelfs tegen een reëel verlies van 75% aan.

Fors rendement ondanks jarenlange 10-jarige bear markt
Het allerbelangrijkste van beleggen is daarom misschien wel dat je moet voorkomen dat je slachtoffer wordt van zo’n jarenlange bear markt. En daarom is het juist zo interessant om eens te kijken naar de prestaties van
WoensdagTrader-Easy. Die strategie heeft de afgelopen tien jaar een enorme winst opgeleverd. Hoe dat kan? Dat is eigenlijk heel simpel.

Beleggen volgens simpele principes
U belegt alleen in aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan eerder werd verwacht én u zet direct uw geld veilig aan de zijlijn zodra de beurstrend draait van stijgend naar dalend. De kans dat je slachtoffer wordt van een forse beursdaling is daarmee minimaal, terwijl je wél volop profiteert van een stijgende beurs. Als u WoensdagTrader-Easy volgt, dan maakt het geen verschil of de beurs in een jarenlange bull markt of bear markt zit.

Want dat ene zeer simpele principe maakt op termijn het grote verschil. Geld veilig aan de zijlijn bij een dalende beurstrend! Een simpel principe dat u per direct kunt gaan toepassen. Meldt u zich aan voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: