Een prachtige maand voor WoensdagTrader

De afgelopen maanden heb ik het al vaak in deze nieuwsbrief geschreven. De beurs bewoog dit jaar maar liefst 7 maanden lang zijwaarts binnen een bandbreedte van slechts 8%. En daar hadden we met WoensdagTrader-Trend véél last van. Want met deze prachtstrategie moeten we het hebben van een beurs die omhoog óf omlaag beweegt.

Tegelijk schreef ik in dit artikel al dat ik voor de komende jaren juist een fors bewegende beurs verwacht en dat er daarom gouden tijden zouden aanbreken voor deze unieke strategie. Die gouden tijden lijken afgelopen maand te zijn aangebroken. In augustus verdienden we eerst ongeveer 12% aan een dalende beurs, waarna we in de laatste weken ook nog wat verdienden aan het daarop volgende herstel.

Veel meer forse bewegingen op komst
Als ik u vertel dat het onrustig is in de (financieel-economische) wereld, dan zult u ongetwijfeld opmerken dat dit een enorm understatement is. Perioden van pessimisme (zoals nu) zullen worden afgewisseld met perioden van hoop en optimisme. We gaan vaker toestanden meemaken zoals in 2008 en 2009.

Enorm profiteren van forse beweging op de beurs
Met WoensdagTrader-Trend zullen we daar enorm van profiteren. Net zoals we dat afgelopen maand hebben gedaan.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: