Een lawine van verkooporders is op komst!

Marc Faber kwam afgelopen week op CNBC met onderstaande waarschuwing, die er niet om liegt.

Marc Faber is iemand die ook de kredietcrisis al ver vooraf zag aankomen. Iemand die je als belegger maar beter serieus neemt. Als u naar de feiten kijkt, dan weet u zelf ook wel dat het de hoogste tijd wordt voor een beursdaling.

Kijk maar eens naar deze grafiek.

De totale bubbel is nu zelfs groter dan in 1999 en in 2007. We weten wat er na het barsten van de vorige twee bubbels is gebeurd.

Dus weten we ook wat er nu gaat gebeuren.

Er wordt massaal op krediet belegd
Marc Faber waarschuwt daarnaast echter voor een lawine aan verkooporders omdat er massaal op krediet wordt belegd, er massaal short posities op de VIX-index zijn genomen én omdat beleggingsfondsen en hedgefondsen vol belegd zijn.

Dat betekent dat zodra de beurs straks gaat dalen, al die onverantwoord agressieve margin- en VIX-beleggers extra verkooporders moeten inleggen om hun schulden te kunnen afbetalen, terwijl beleggingsfondsen en hedgefondsen geen geld hebben om bij een beursdaling kooporders in te leggen.

Verkooporders leiden tot méér verkooporders
Waardoor verkooporders leiden tot méér verkooporders, die leiden tot nóg meer verkooporders. Terwijl er geen kopers zullen zijn. Dus een lawine.

Dát Marc Faber gelijk gaat krijgen, staat voor mij vast. Wannéér dat precies zal zijn, weet niemand. We weten alleen dat die dag alsmaar dichterbij komt.

Wordt u slachtoffer. Of winnaar?
Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen slachtoffer wordt van de komende forse beursdaling. Maar het is uiteraard nog veel leuker om er fors van te profiteren.

Daarom is WoensdagTrader-Trend juist nu een ideale strategie.

Beleg vanaf nu automatisch met de beurstrend mee
Zolang de beurs blijft stijgen, profiteer je daar als WoensdagTrader-Trend abonnee dubbel en dwars van. Maar zodra de beurs straks die forse daling voor de kiezen krijgt, ga je pas écht veel winst maken!

Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen. That’s it.

En je komt als grote winnaar uit de komende forse beursdaling.

Wij gaan voor méér dan 100 procent in 2017. U ook?
Meldt u hier aan voor deze superstrategie!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: