Een kijkje op de menukaart

Regelmatig ontvangen we mails van lezers met het verzoek om hen een wekelijkse update van WoensdagTrader toe te sturen. Het idee daarachter is om te zien welke aandelen we selecteren.

Onze wekelijkse WoensdagTrader-update is echter slechts een eenvoudig overzicht van koopsignalen, verkoopsignalen en uiteraard een overzicht van de aandelen die op dat moment in portefeuille zitten.
Uiteraard is het voor ons geen probleem om zo’n update toe te sturen, maar we vertellen er wél steevast bij dat je op basis van één update niet kunt zien of
WoensdagTrader bij je past. Want een simpele lijst van ingrediënten zegt nog niets over hoe een recept in elkaar steekt.

De kok bepaalt
Ik laat mij graag verbazen door de kwaliteiten van een goede keuken. Bij een goede kok maakt het niet veel uit wat hij op zijn menukaart schrijft. Het gaat er om welke kwaliteit u op tafel krijgt en of het gehele plaatje klopt. Daarom is het ook belangrijker voor u om te weten wat er áchter die signalen steekt, dus wat de reden ervan is. Ons uitgebreide gratis rapport geeft u dus
een kijkje in de keuken.

De aandelen die we met WoensdagTrader selecteren, blijven namelijk slechts twee tot vier weken in portefeuille. Daar zijn onze selectiecriteria speciaal op afgestemd. Een enkele update heeft daarom geen meerwaarde. Het zegt niets over de bijzondere werking van WoensdagTrader.

Een half uurtje per week
Eén van de speerpunten van deze strategie is dat we alleen aandelen selecteren, waarvan de winstverwachting recentelijk fors is bijgesteld. Daarom past u als WoensdagTrader-abonnee uw portefeuille éénmaal per week eventjes aan (ja, inderdaad, slechts éénmaal per week) en dat kost gemiddeld een half uurtje.

Het recept voor 60% per jaar
Het allereerste wat ik u daarom aanraad te doen, is om ervoor te zorgen dat u weet hoe
WoensdagTrader-Trend inhoudelijk in elkaar steekt. Het gaat niet om de lijst met ingrediënten, maar juist om het recept. In ons gratis rapport vertellen we u wat ons recept is. Het recept voor gemiddeld 60% per jaar. Klikt u hier om het nu aan te vragen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: