Dit kan geen toeval zijn!

Afgelopen vrijdag liet ik u in dit artikel nog een voorbeeld zien van een aandeel waarmee we met onze WoensdagTrader strategie op een enorme koerswinst staan.

Dat aandeel (HIIQ) knalde gisteren vrolijk verder omhoog. Nu kijken we tegen een koerswinst van zelfs 85% aan. Op nog geen twee weken tijd!

Een zó ongelofelijk hoge koerswinst behalen we uiteraard niet iedere week. Maar het gebeurt wél regelmatig dat een geselecteerd aandeel op slechts een paar weken tijd met meer dan 20% stijgt.

26% koerswinst. Op nog geen twee weken tijd!
Hier een voorbeeld. Op de koersgrafiek hieronder zien we Acacia Research Corp (ACTG).

Op 9 november stuurden we onze WTR-Easy én WTR-Trend abonnees ook een koopsignaal voor ACTG, nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,47 naar $0,68 per aandeel.

Zo profiteer je vaker van snelle, forse koerswinsten
En prompt knalde de koers van ACTG in nog geen twee weken tijd omhoog van $5,70 naar $7,13. In nog geen twee weken tijd 26% koerswinst.

Dit kan geen toeval meer zijn! Als je continu belegt in aandelen waarvan de winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld, dan profiteer je veel vaker van dit soort snelle, forse koerswinsten.

Voor aanvallend én defensief ingestelde beleggers
WoensdagTrader is geschikt voor aanvallend én voor defensief ingestelde beleggers die op de lange termijn een prachtig jaarlijks rendement willen maken. Dus voor korte termijn beleggers die een lange termijn visie hebben.

Kiest u tijdens een beursdaling liever voor zekerheid, dan is WoensdagTrader-Easy voor u het meest geschikt. Met deze defensieve strategie staan we in 2016 tot nu toe al op 59% winst!

Wilt u juist zo hard mogelijk profiteren van een dalende beurs, kies dan voor WoensdagTrader-Trend. Met deze aanvallende superstrategie staan we in 2016 al op 80% winst!

Als die forse beursdaling er straks komt
En zodra de beurs straks een forse beursdaling voor de kiezen krijgt, ga je met WoensdagTrader-Trend pas écht enorme winsten behalen.
Meldt u hier aan voor WoensdagTrader-Trend!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: