Dit is een perfecte situatie!

De afgelopen twee maanden heb ik u al behoorlijk wat indicatoren laten zien, die aangeven dat de beurs zwaar overgewaardeerd is, rijp is voor een correctie of zelfs een forse daling.

Twee weken geleden nog in dit artikel.

Beleggers trekken zich niets aan van de feiten
Op de grafiek hieronder zien we echter dat beleggers zich niets aantrekken van de feiten. De beurs blijft gewoon stijgen.

De beurs steeg de afgelopen dagen zelfs nog sneller omdat beleggers blij zijn dat Trump binnenkort zijn nieuwe belastingplannen bekend gaat maken.

25% duurder dan in 2000 en in 2008
Ik heb u de afgelopen maanden al behoorlijk wat cijfers en grafieken gegeven, die erop wijzen dat dit een zéér ongezonde situatie is. En ik kan u zelfs nóg een hele rits aan indicatoren aanreiken.

Zie bijvoorbeeld dit plaatje.

Het gemiddelde aandeel op de S&P-500 noteert nu bijna 2,5 keer de jaaromzet. Vlak voordat de beurs in 1987, in 2000 en in 2008 crashte, was de price/revenue-ratio maar liefst 25% lager dan nu.

Ik begrijp hier werkelijk niets van. Maar menselijk gedrag (vooral kuddegedrag) ís vaak niet te begrijpen.

Je hoeft het niet te begrijpen
Dit is precies waarom onze WoensdagTrader-Trend strategie juist in deze tijd zo ideaal is. Want je hoeft niet te begrijpen waarom de beurs zo duur is en toch doorstijgt.

Dit is voor WoensdagTrader-Trend zelfs de meest perfecte situatie die je maar kunt bedenken!

2016 was al een fantastisch jaar. Met maar liefst 97% rendement. Maar 2017 kan voor WoensdagTrader-Trend een absoluut superjaar worden.

Met de beurstrend mee beleggen
Zolang de beurstrend stijgend is, speelt u met deze eenvoudig te volgen strategie in op stijgende koersen. Van aandelen wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld.

Maar zodra de beurstrend draait naar dalend, gaan we precies het omgekeerde doen. Dan spelen we juist in op dalende koersen.

Enorme winsten in stijgende én in dalende beurs
Zolang de beurs blijft stijgen, profiteer je daar als WoensdagTrader-Trend abonnee volop van. Maar als de beurs straks een enorme daling voor de kiezen krijgt, dan ga je pas écht veel winst maken!

Als WoensdagTrader-abonnee hoef je nergens over na te denken. Je volgt eens per week een paar koop- en verkoopsignalen. That’s it.

Wij gaan voor méér dan 100 procent in 2017. Doet u mee?
Meldt u dan snel aan voor deze superstrategie!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: