Die forse daling zal absoluut een keer komen…

Vindt u het de laatste vier maanden ook zo gezellig op de beurs? Dan kunnen we elkaar een hand geven. Wij vinden het ook razend gezellig. Al ruim vier maanden is de beurs aan het stijgen, en lijkt ook nauwelijks enig teken van zwakte te tonen.
Ook onze
WoensdagTrader-Trend abonnees beleefden een relaxte periode, waarin de winst gemakkelijk binnen stroomde.

Te kalm
Als u het mij vraagt, dan moet ik zeggen dat ik het sentiment even niet helemaal vertrouw. Het is mij allemaal te kalm. Deze week zagen we voor het eerst een dag dat de Nasdaq met meer dan 1% daalde. De laatste keer dat dit gebeurde was op 30 november. Zóveel kalmte op een moment dat er zóveel problemen onder de oppervlakte liggen te smeulen.

Wat is úw plan?
De vraag die ik u daarom wil stellen is: Wat als de beurs straks een forse daling voor de kiezen krijgt? Hebt u al een plan klaarliggen om daarmee om te gaan? Want als u dat niet hebt, dan hoort u bij die 95% van de beleggers die maar wat aanrommelen en bij een forse beursdaling niet weten wat te doen.

De kans dat de beurs straks weer een opdonder krijgt, is gewoon aanwezig. En daar moet je als belegger vóóraf rekening mee houden. Als u een aanvallend ingestelde belegger bent, dan hebt u bij deze een ideale kans om straks op tijd uit te stappen én vervolgens direct van dalende koersen te profiteren.

Bent u het type belegger die in een stijgende, maar óók in een dalende beurs winst wil maken?
Dan is WoensdagTrader-Trend een beleggingsstrategie die op uw lijf geschreven is.
Meldt u zich hier snel aan voor deze unieke strategie.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: