Deze strategie is ideaal in onzekere tijden!

De verkiezing van Donald Trump heeft nogal wat gevolgen. Uiteraard omdat zijn economische beleid totaal anders zal zijn.

De grote vraag is hoeveel van zijn plannen hij daadwerkelijk kan uitvoeren en welke effecten dat gaat hebben op de rente, de Amerikaanse staatsschuld en op inflatie.

Gisteren bekeek ik op RealVision TV een video waarin zes kopstukken ieder in ongeveer tien minuten vertelden wat volgens hen de gevolgen gaan zijn voor valutamarkten, obligatiemarkten, aandelenmarkten, het beleid van centrale banken, voor Europa en voor Azië.

Veel tegengestelde verwachtingen
Na het bekijken ervan vlogen de gedachten in mijn hoofd alle kanten op. Want in de boodschappen van deze zes mensen zaten behoorlijk wat tegenstellingen. En dat komt precies overeen met alle analyses die ik sinds 8 november heb gelezen.

Het feit dat er zóveel tegengestelde verwachtingen en meningen zijn, betekent wat mij betreft dat de volatiliteit alleen maar verder kan stijgen. Meer onzekerheid, grotere koersstijgingen en grotere koersdalingen.

De beurs heeft echter één groot voordeel. Hij kan maar twee kanten op. Hij kan omhoog. Of omlaag.

Bij koersdaling je geld veilig aan de zijlijn
In zo’n onzekere periode is het zéér verstandig als je ervoor zorgt dat je maximaal profiteert van een stijgende beurs, maar vervolgens je geld even veilig opzij zet zodra de beurs een (forse) daling dreigt in te zetten.

Daarvoor is WoensdagTrader-Easy een ideale strategie.

Bij een stijgende beurstrend (zoals nu) beleg je continu in aandelen waarvan de winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld.

Aandelen die fors harder dan gemiddeld in koers stijgen
Aandelen dus van bedrijven die nu fors beter blijken te presteren dan eerder werd verwacht. Aandelen die gemiddeld ook fors harder in koers stijgen dan het gemiddelde aandeel.

En zodra de beurstrend draait naar dalend, sturen we u het signaal om alle aandelen te verkopen. Waarna u uw geld even veilig aan de zijlijn houdt.

Dit jaar al bijna 70 procent!
Met een defensieve strategie kies je normaal gezien voor minder risico, meer zekerheid. En dus ook voor een lager rendement.

Maar dat geldt niet voor WoensdagTrader-Easy. Dit jaar behaalde deze superstrategie tot nu toe al bijna 70% rendement!

En dat allemaal met een simpel te volgen strategie, waarbij je één keer per week wat aandelen koopt en verkoopt. Klik hier om snel abonnee te worden!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: