De twee belangrijkste kenmerken van een bubbel

Gisteren vertelde ik u in dit artikel dat het naar mijn bescheiden mening juist nu enorm dom is om naakt in aandelen te beleggen. Dus zomaar aandelen kopen en dan maar zien waar het schip strandt. Want op de beurs is een bubbel (aan het) ontstaan.

Een bubbel heeft twee belangrijke kenmerken. Ten eerste loopt het altijd verkeerd af. En ten tweede is de particuliere belegger altijd de pineut.

De allerbeste én allergemakkelijkste manier om te zorgen dat je van al dat soort zaken geen last hebt, is een strategie volgen waarbij je altijd automatisch meebelegt met de beurstrend. Zonder dat je daarover hoeft na te denken.

Zonder nadenken met de beurstrend meebeleggen
Juist daarvoor is WoensdagTrader een ideale strategie. Want als WoensdagTrader abonnee volgt u zonder dat u daarover hoeft na te denken altijd de beurstrend. Kunt u nooit slachtoffer worden van een enorme beursdaling, maar profiteert u daar juist van. Het enige wat u hoeft te doen, is één keer per week de signalen volgen.

U belegt continu in aandelen van bedrijven die fors beter blijken te presteren dan tot nu toe werd aangenomen. Zolang de beurstrend blijft stijgen. Want zodra de algehele beurstrend draait naar dalend, dat gaat u met WoensdagTrader-Trend profiteren van dalende koersen.

Er breekt een periode van megawinsten aan!
2013 is tot nu toe al een prachtig jaar waarin WoensdagTrader de beurs fors verslaat. Maar we hebben alle reden om nog véél optimistischer te zijn over de komende periode. We verwachten een periode van mega hoge rendementen. Want met deze unieke strategie haal je het meeste rendement tijdens een periode van forse beursdaling én tijdens het daarop volgende beursherstel.

Maximaal profiteren van de huidige beursstijging?
En daarna nóg harder profiteren van de onvermijdelijke forse beursdaling én het daarop volgende herstel? Dan is WoensdagTrader-Trend voor u met afstand de allerbeste strategie. Klik hier om u aan te melden!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: