De toekomst begint er alsmaar mooier uit te zien

2013 was een zeer goed jaar. Ondanks wéér geen beursdaling van enige betekenis en ondanks twee valse signalen. Nu we echter steeds meer tekenen van onrust zien op de financiële markten, begint de toekomst er voor WoensdagTrader alleen maar mooier uit te zien.

De kans op een forse beursdaling groeit nu met de dag. Ik verwacht daarom dat 2014 een véél beter jaar wordt voor WoensdagTrader!

Zolang de beurstrend nog stijgend is, blijven we uiteraard beleggen in aandelen van bedrijven die fors beter blijken te presteren dan tot nu toe werd aangenomen. Maar zodra de algehele beurstrend draait naar dalend, gaan we met WoensdagTrader-Trend inspelen op dalende koersen.

Zie daar de verklaring waarom we niet alleen blij zijn met het resultaat van 2013, maar vooral ook met het feit dat de toekomst er alleen maar mooier uit begint te zien!

Een ijzeren wet waar je niet omheen kunt
We weten allemaal dat de beurs de afgelopen jaren is gestegen door wat de centrale banken aan het uitspoken zijn. Dat het een kunstmatige stijging is, die niets te maken heeft met economisch herstel. Want dat is er simpelweg niet.

Hoe langer een beursstijging aanhoudt, hoe groter daarna de daling zal zijn. Dat is een ijzeren wet waar je niet omheen kunt. Zodra die daling komt, breekt voor WoensdagTrader-Trend juist de allermooiste periode aan. Een periode van mega hoge rendementen.

Een prachtige tijd staat op aanbreken
Want met deze unieke strategie haal je het meeste rendement tijdens een periode van forse beursdaling én tijdens het daarop volgende beursherstel.

Maximaal profiteren zolang de beurstrend nog stijgend is? En daarna nóg harder profiteren van de onvermijdelijke forse beursdaling én het daarop volgende herstel? Dan is WoensdagTrader-Trend voor u met afstand de allerbeste strategie.
Klik hier om u aan te melden!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: