De beste strategie voor de komende jaren

Bernanke zál QE3 aankondigen, daardoor zal er nieuw vers gedrukt geld richting de financiele markten vloeien, met als zeer waarschijnlijk gevolg een stijgende beurs. Het kan goed zijn dat deze stijging rond de Fed-meeting van deze maand wordt ingezet, maar het kan ook later zijn. Ik verwacht in ieder geval dat we dit najaar vroeg of laat weer stijgende koersen gaan zien.

Maar daarna zullen we ook weer een forse daling voor de kiezen krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat de enorme toevloed van vers geprint geld de komende jaren voor enorme beweging op de beurzen zal zorgen. Omhoog, maar óók omlaag.

Zorg dat u ook winst maakt bij dalende koersen
Als u in zo’n situatie een optimaal rendement wilt maken, dan bent u het beste af met een strategie waarbij u niet alleen winst maakt bij stijgende koersen, maar óók bij dalende koersen.

Hoe werkt het?
Met
WoensdagTrader-Trend houdt u in een stijgende beurstrend continu een portefeuille aan met daarin aandelen van bedrijven die fors beter blijken te presteren dan kort geleden nog werd verwacht. Op termijn presteren dat soort aandelen fors beter dan de beursindices.

Bij een dalende beurstrend doet u echter het omgekeerde. U speelt in op dalende koersen van aandelen van bedrijven die juist fors slechter blijken te presteren dan kort geleden nog werd verwacht.

Eén keer per week wat orders inleggen
Een unieke strategie die een hekel heeft aan een beurs die lange tijd zijwaarts beweegt (zoals dit jaar), maar die optimaal presteert als de beurs stijgt én als de beurs daalt. Een strategie waarbij je altijd gewoon in aandelen belegt en waarbij je één keer per week wat orders inlegt. Waarbij je volgens vaste regels belegt, dus zonder nandenken de signalen kunt volgen.

Jarenlang bewezen
WoensdagTrader-Trend is een strategie die zich al jarenlang heeft bewezen. En die naar mijn bescheiden mening de beste strategie is om optimaal te profiteren van de forse stijgingen én dalingen die we de komende jaren op de beurs gaan meemaken.

Bent u het type belegger dat …
…niet afhankelijk wil zijn van alleen stijgende koersen, maar ook winst wil maken bij een (fors) dalende beurs? Dan is WoensdagTrader-Trend voor u een ideale strategie.
Meldt u zich hier aan voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: