De allerbeste beleggingsstrategie die je nu kunt wensen

Het gevolg van de explosie in ETF-beleggingen van de afgelopen jaren, is dat er op de beurs vrijwel geen plaats meer was voor analyse en logisch denken.

Beroemde, jarenlang zéér succesvolle beheerders van beleggings- en hedgefondsen presteerden daardoor vrijwel allemaal fors slechter dan de beurs.

Waardoor steeds meer beleggers daar hun geld weghaalden, om het vervolgens in een van de vele ETF’s te steken. Met als gevolg dat er nóg minder logica op de beurs heerst.

Toen ik dit allemaal las, was ik er best een beetje trots op dat onze MaandagTrader-strategie het afgelopen anderhalf jaar juist fors beter heeft gepresteerd dan de beurs.

Fors beter dan het beursgemiddelde
Vorig jaar behaalden we met MaandagTrader-Trend maar liefst 130% rendement. We profiteerden toen maximaal van de forse beursdaling in januari en februari én van het daarop volgende herstel.

Dit jaar presteert MaandagTrader tot nu toe 1,5 keer zo goed als de beurs. Gezien de hierboven beschreven moeilijke omstandigheden ook al zéér knap!

Het ideale van MaandagTrader-Trend is dat u altijd met de beurstrend meebelegt.

Bij een stijgende beurs belegt u in aandelen waarvan analisten hun winstverwachting fors opwaarts bijstellen. Aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan tot nu toe werd verwacht.

En bij een dalende beurs doet u precies het omgekeerde. Speelt u in op koersdalingen van aandelen die juist fors slechter presteren dan tot nu toe werd verwacht.

De allerbeste beleggingsstrategie die je nu kunt wensen
Zet de vorige week ingezette beursdaling door, dan gaat u met MaandagTrader-Trend de komende weken/maanden (net als in 2016) ongekend veel winst maken.

Zet de beurs toch weer een stijging in, dan spelen we weer in op stijgende koersen totdat de beurstrend opnieuw draait.

Juist in deze omstandigheden is MaandagTrader-Trend daarom de allerbeste strategie die je nu als belegger kunt wensen.

Want die (zeer) forse beursdaling gaat er absoluut komen.

Goed nieuws!
Ik heb vandaag goed nieuws voor u. Want we hebben op dit moment enkele plaatsen vrij.

Het aantal plaatsen voor deze unieke strategie is echter beperkt. Inschrijving kan ieder moment weer sluiten!

Eén keer per week een paar koop- en verkooporders plaatsen. Volop profiteren van stijgende én dalende beurzen. Zo simpel is het!

Wilt u van deze prachtkans gebruik maken?
Klikt u dan hier om u snel aan te melden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: