Beurs heeft lak aan negatief nieuws

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel nog dat het de hoogste tijd werd om scherp op te gaan letten. Sindsdien liet de beurs echter zien dat ze geen zin heeft om zich iets aan te trekken van de vliegramp en de geopolitieke consequenties daarvan.

En ook niet van alle overige geopolitieke en economische risico’s die als een zwaard van Damocles boven haar hoofd hangen. De beurs wenst zich enkel en alleen te richten op het beleid van centrale banken.

Lage rente + geld printende centrale banken = stijgende beurzen.

De beurs reageert dus positief op negatieve nieuwsberichten. Typisch kenmerk van een bull markt. En een bull markt kan véél langer aanhouden dan ieder logisch denkend mens verwacht. Hoe langer dit echter nog duurt, hoe harder straks de daling zal zijn.

Niet nadenken. Toch op tijd eruit.
Als je wilt profiteren van een stijgende beurs én je wilt straks op tijd je geld veilig aan de zijlijn hebben, dan is het verstandig om vaste regels te hanteren. Kan je nooit slachtoffer van een beursdaling zoals in 2008 worden. Terwijl je niet hoeft na te denken.

Profiteren van beursstijging, maar tegelijk zekerheid inbouwen is enorm belangrijk!

Aandelen die positief in het nieuws zijn
Als ook ú die zekerheid wilt inbouwen, als u een belegger bent die niet al te veel schommelingen wil, is WoensdagTrader-Easy voor u de ideale strategie.

Je houdt met deze unieke strategie continu een portefeuille van 15 aandelen aan. Maar wel van aandelen waarvan de winstverwachting juist fors opwaarts is bijgesteld. Van bedrijven die dus positief in het nieuws zijn.

Op tijd je geld veilig aan de zijlijn
Draait de beurstrend echter van stijgend naar dalend, dan geven we het sein om alles te verkopen en zet u uw geld even veilig aan de zijlijn. U wacht rustig tot we het sein geven om weer in te stappen.

Op die manier bent u beschermd tegen een forse beursdaling én profiteert u maximaal van de daaropvolgende stijging.

Wilt u profiteren van een stijgende beurs, maar tijdens een stevige daling veilig aan de zijlijn zitten? Meldt u zich dan hier aan voor WoensdagTrader-Easy.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: