Bernanke, Spanje, Portugal

De beurs is de laatste weken per saldo zijwaarts aan het bewegen. En dat heeft vooral te maken met onze grote vriend Bernanke. Hij heeft de afgelopen weken tot twee keer toe verklaard dat hij nu even geen reden ziet om nieuw geld te printen.

Ik vertelde u vorige week al dat ik verwacht dat beurzen een tijdelijke daling zullen inzetten, zodra de markt gaat twijfelen of centrale banken geld zullen blijven printen. Die twijfel lijkt nu binnen te dringen.

Daar bovenop kan het nu ieder moment gebeuren dat de beurzen in de stress schieten over Spanje en Portugal, en dus weer over de Eurozone. Beide landen staan er bedroevend slecht voor.

De kans op een tijdelijke daling stijgt dus. Met de nadruk op tijdelijk, want de geldpersen zullen opnieuw draaien. Gewoon omdat dit het enige middel dat ze hebben om de problemen vooruit te schuiven. Het is dát, of de instorting van het financiele systeem.

Om die reden is WoensdagTrader-Trend mijn absoluut favoriete beleggingsstrategie voor de komende jaren. Want daarmee zullen we prachtige winsten behalen als de beurs de komende maanden verder stijgt. Maar zullen we óók prachtige winsten behalen, als de beurs een (tijdelijke) forse daling voor de kiezen krijgt.

Gemiddeld hebben we eens in de vier jaar een 100%+ jaar. Als de beurs dit jaar beweegt zoals wij verwachten, dan is de kans groot dat 2012 een 100%+ jaar gaat worden. Klikt u hier om te profiteren van deze unieke strategie.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: