Beleggen zonder nadenken. Rendement 80%.

Zelfs na dit artikel van afgelopen woensdag ontvingen we veel vragen/opmerking over de gedaalde goudprijs. Dat terwijl goud nu feitelijk nog steeds een doodgewone correctie heeft gemaakt, die 50% van de sinds medio december 2015 behaalde stijging bedraagt.

Het blijkt dat veel mensen toch moeite hebben met het uitzitten van dit soort correcties. Het is in zo’n situatie ook gemakkelijk om te gaan twijfelen. Om je beginnen af te vragen of je wel de goede keuze hebt gemaakt.

Volg een strategie waarvoor je geen mening nodig hebt
Als je die neiging hebt, dan kan je er beter voor kiezen om met een deel van je geld een beleggingsstrategie te volgen, waarvoor je geen mening over goud, zilver, de dollar, de beurs of over wat dan ook nodig hebt.

Een strategie waarbij je met de beurstrend mee kunt beleggen zonder dat je hoeft na te denken.

Direct prijs!
Ik vertelde u twee weken geleden al hoe we met WoensdagTrader-Trend profiteerden van de op dat moment dalende beurstrend. Door in te spelen op koersdalingen van aandelen wiens winstverwachting fors neerwaarts was bijgesteld.

Als gevolg van een oversold signaal, spelen we sinds vorige week woensdag weer in op stijgende koersen. En we hadden direct prijs!

Zie de koersgrafiek hieronder.

70% winst. Op slechts één week tijd!
Op 9 november stuurden we onze WTR-Easy én WTR-Trend abonnees een koopsignaal voor Health Insurance Innovations (HIIQ), nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,64 naar $0,94 per aandeel.

En prompt knalde de koers van HIIQ de afgelopen week omhoog van $6,00 naar $10,20. Dát zijn nog eens vette winsten!

Met WoensdagTrader ben je er als eerste bij!
Uiteraard haal je dit soort superwinsten niet met ieder aandeel. Het totale rendement zou de pan uitrijzen.

Maar met WoensdagTrader behaal je dit soort winsten op aandelen die je normaal vaak niet zou ontdekken. Ben je er als eerste bij als bedrijven plotseling beter beginnen te presteren dan analisten voordien hadden verwacht.

Dit soort snelle, enorme winsten behaal je alléén met WoensdagTrader!

Voor aanvallend én defensief ingestelde beleggers
WoensdagTrader is geschikt voor aanvallend én voor defensief ingestelde beleggers die op de lange termijn een prachtig jaarlijks rendement willen maken. Dus voor korte termijn beleggers die een lange termijn visie hebben.

Kiest u tijdens een beursdaling liever voor zekerheid, dan is WoensdagTrader-Easy voor u het meest geschikt. Met deze defensieve strategie staan we in 2016 tot nu toe al op 59% winst!

Wilt u juist zo hard mogelijk profiteren van een dalende beurs, kies dan voor WoensdagTrader-Trend. Met deze superstrategie had u in dit doormodderjaar al op 80% winst gestaan!

Als die forse beursdaling er straks komt
En zodra de beurs straks een forse beursdaling voor de kiezen krijgt, ga je met WoensdagTrader-Trend pas écht enorme winsten behalen.
Meldt u hier aan voor WoensdagTrader-Trend!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: