Als je niet bang bent…

…dan kun je de komende jaren enorme rendementen behalen. In dit artikel schreef ik vorige week al dat ik voor de komende jaren een beurs verwacht die forse stijgingen afwisselt met stevige dalingen. Per saldo positief, maar dus wel véél beweging. Perioden van optimisme zullen worden afgewisseld met perioden van angst en onzekerheid.

En in dit artikel vertelde ik u afgelopen dinsdag hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat u geen last gaat hebben van stevige beursdalingen, ook al zijn ze tijdelijk. Ik vertelde u hoe WoensdagTrader-Easy u helpt om altijd tijdig voor veiligheid te kiezen, zodat u nooit last hebt van een stevige beursdaling.

Bent u een aanvallend ingestelde belegger?
WTR-Easy is dus een strategie, waarbij u kiest voor zekerheid zodra de beurs het zuiden opzoekt. Ideaal als u het type belegger bent dat zo weinig mogelijk sores wil, en WTR-Easy is vooral zeer effectief. Maar voor de aanvallend ingestelde belegger misschien toch wat saai.

Want als de beurs straks perioden van forse stijging afwisselt met perioden van stevige daling, waarom dan niet gewoon met de trend meebeleggen? Bij een beursstijging maximaal profiteren van stijgende koersen. En als de beurs een stevige daling inzet, direct profiteren van die dalende koersen. Daarvoor is WoensdagTrader-Trend de ideale strategie. En mijn persoonlijke favoriet.

Zo simpel is het
Eerst winst maken bij een stijgende beurs en daarna nog eens bij een stevige beursdaling. En dat gewoon door in aandelen te blijven beleggen. En door heel simpel één keer per week een paar signalen op te volgen. Gemiddeld 60% jaarrendement. Meldt u zich hier aan voor een abonnement.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: