Als je altijd belegt in…

…aandelen van bedrijven die veel beter presteren dat het gemiddelde aandeel, dan is het logisch dat je op termijn een fors hoger rendement behaalt.

Hieronder een interessant plaatje. Het vertelt ons hoe de winstverwachtingen van de 500 bedrijven uit de S&P-500 index evolueren.

We zien duidelijk dat analisten de winstverwachtingen voor ieder kwartaal van 2017 neerwaarts hebben bijgesteld. Dat ziet er niet bepaald positief uit.

Als belegger wil je juist het omgekeerde doen. Je wilt beleggen in aandelen van bedrijven wiens winstverwachting juist ópwaarts is bijgesteld.

Beleg alleen in aandelen wiens winstverwachting fors is verhoogd
Want als je belegt in aandelen van bedrijven die beter presteren dan tot nu toe gedacht, die positief in het nieuws zijn, dan versla je de beurs met dubbele cijfers.

Als WoensdagTrader-Easy abonnee doet u precies dát. U belegt altijd in aandelen van bedrijven wiens winstverwachting fors opwaarts is bijgesteld.

Hieronder een praktijkvoorbeeld

Op 1 maart selecteerden we Applied Optoelectronics (AAOI) nadat analisten de winstverwachting voor dit bedrijf hadden verhoogd van $2,02 naar $3,39 per aandeel.

De koers steeg bijna 30% in nog geen maand!

Morgen gaan we voor dit aandeel een verkoopsignaal uitsturen, en vervangen we het voor een ander aandeel wiens winstverwachting fors is verhoogd.

Winstverwachtingen met 20% tot bijna 300% verhoogd
Van de aandelen die we morgen selecteren, zijn de winstverwachtingen afgelopen maand met 20% tot zelfs bijna 300% verhoogd.

Als WoensdagTrader-Easy abonnee beleg je dus altijd in aandelen van bedrijven die véél beter presteren dan het beursgemiddelde. Waardoor je veel vaker dan gemiddeld koerswinsten behaalt zoals met AAOI.

Geen slachtoffer van forse beursdalingen
Dit doet u zolang de beurstrend stijgend is. Want als de beurs gaat dalen, speelt u automatisch op veilig. Zodat u geen slachtoffer wordt van forse beursdalingen.

Omdat je met WoensdagTrader-Easy tijdens een stijgende beurstrend alléén belegt in aandelen van bedrijven die fors beter presteren dan gemiddeld, behaal je ook fors hoger rendement.

73% in 2016. Terwijl de beurs met 10% steeg.
Ongekend hoog voor een defensieve beleggingsstrategie!
Meldt u hier aan voor deze superstrategie!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: