Alle seinen staan op groen

We hebben eindelijk weer een beurs die niet zijwaarts blijft hobbelen, maar die daadwerkelijk richting kiest. Na maandenlang zijwaarts aanmodderen, profiteren we met WoensdagTrader-Trend nu volop van de dalende koersen.

Dat ‘maandenlang aanmodderen’ is de normaalste zaak van de wereld, want er bestaat geen enkele beleggingsstrategie waarbij je niet door vervelende periodes heen moet bijten. Met WoensdagTrader-Trend maken we prachtige winsten als de beurs stijgt én als de beurs daalt. Maar een per saldo zijwaarts bewegende beurs is zeer vervelend.

Alle ingrediënten voor vuurwerk zijn aanwezig
Ik vond de afgelopen maanden persoonlijk nog eens extra vervelend omdat door het wanbeleid van politici en centrale bankiers juist alle ingrediënten aanwezig zijn voor forse golfbewegingen, dus forse dalingen én stijgingen. De economische situatie in de wereld is dus ideaal voor WoensdagTrader-Trend, maar afgelopen maanden gebeurde er op de beurs per saldo niets.

Maar het lijkt er nu in ieder geval op dat alle seinen voor deze unieke strategie op groen staan. Dat geldt zowel voor wat betreft de koersgrafieken van de beursindices, als voor de economisch explosieve situatie in zowel Europa als de VS.

Niet nadenken, gewoon signalen volgen
Het ideale van beleggen met vaste regels is dat we over die explosieve economische situatie verder niet hoeven na te denken. Gewoon iedere woensdag de signalen volgen is voldoende. Eenvoudiger als dat kan beleggen bijna niet zijn.

Niets zo leuk als winst in een dalende beurs
WoensdagTrader-Trend is ideaal voor de aanvallend ingestelde belegger die in een stijgende, maar óók in een dalende beurs winst wil maken. En gelooft u me, er is niets zo leuk als winst maken bij een dalende beurs.
Meldt u zich snel aan voor een abonnement.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: